Hivatalos: visszahívják a robbanó Galaxy Note 7 készülékeket, csereprogram indul

Apple Hírek   |   2016.09.03 - 11:31   |   Írta: B Ádam   |   5576
03. szept Hivatalos: visszahívják a robbanó Galaxy Note 7 készülékeket, csereprogram indul

A Samsung leállítja a modell gyártását, és világszerte visszahívja az összes eladott készüléket.

Korábban már a Tech2-re hivatkozva megjelent nálunk, hogy a nemrég debütált csúcsmodell töltés közben kigyulladhat, akkumulátora akár fel is robbanhat. A Samsung jelezte, hogy kivizsgálja az esetet – a biztonság kedvéért visszamondták az addigi megrendeléseket –, aminek eredményéről hivatalos közleményben tájékoztatták az ügyfeleket.

A dél-koreai cég hivatalos közleménye:

„A Samsung elkötelezett a legmagasabb minőségű termékek előállítása iránt, így minden egyes vásárlóinktól kapott visszajelzést nagyon komolyan veszünk. Reagálva az új Galaxy Note 7-tel kapcsolatban tett jelentésekre, teljes kivizsgálást folytattunk, amely során akkumulátorproblémát fedeztünk fel.

Szeptember elsejéig 35 ilyen esetet jelentettek világszerte, beszállítóinkkal jelenleg azon dolgozunk, hogy beazonosítsuk a piacon lévő, érintett akkumulátorokat. Vásárlóink biztonsága mindenek felett áll a Samsungnál, ezért leállítottuk a Galaxy Note 7 értékesítését.

Azon ügyfelek számára, akik már rendelkeznek a Galaxy Note 7-tel, kicseréljük jelenlegi eszközüket egy újra a következő hetekben.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez kellemetlenséget okozhat a piacon, de csak így biztosíthatjuk, hogy a Samsung továbbra is a legmagasabb minőségű termékeket tudja biztosítani a fogyasztóknak. Szorosan együttműködünk partnereinkkel annak biztosítása érdekében, hogy a csere mindenki számára kényelmes és hatékony legyen.”

Forrás: bgr.com

Kapcsolódó cikk:  Hamarosan visszahívhatják a Galaxy Note 7-eket!


Kommentek megjelenítése