Az Apple bemutatta a rió olimpiára készített, limitált szériás Watch szíjakat

Apple Hírek   |   2016.07.22 - 10:59   |   Írta: B.Balázs   |   2735
22. júl Az Apple bemutatta a rió olimpiára készített, limitált szériás Watch szíjakat

Az új kollekció alapját a résztvevő országok zászlóinak színei adják 

Hamarosan megkezdik a 14 különböző szíj árusítását, melyek 14 ország nemzeti színeit veszik alapul és az idén bemutatott, szőtt műanyag típust követik. A rossz hír az, hogy az egyetlen Apple Store, ahol megvásárolhatóak lesznek a limitált szériás termékek, a riói Olimpiai Stadion szomszédságában található, Village Mall elnevezésű bevásárlóközpontban van.

Úgy tűnik, az USA olimpikonjai már megkapták saját példányukat, mert a tegnapi napon a futó, Trayvon Bromell büszkén mutogatta a csuklóját díszítő újdonságot a Twitteren.

Nem ez az első alkalom, hogy az Apple egyedivé varázsolja az óráját. Egy hónappal ezelőtt a San Franciscó-i Pride felvonulás alkalmából a cég meglepte helyi dolgozóit egy szivárványszínben pompázó szíjjal. Akkor a nagyközönség számára nem volt lehetőség a megvásárlásra, de most más a helyzet. Nem csak a sportolók, hanem bárki, aki ellátogat az ötkarikás játékokra, megvásárolhatja a korlátozott darabszámban elérhető 14 szín valamelyikét.

Az ötlet amúgy kiváló és a 49 dolláros ár sem magas. Mivel nem mindenki tud majd hozzájutni, így a most megjelent szíjak hamarosan nagy értéket fognak képviselni a gyűjtők számára, és valószínűleg a piaci ár sokszorosárt cserélnek majd gazdát az online piactéren.

Forrás: 9to5mac

Kapcsolódó cikk:
Az Apple így kedveskedett dolgozóinak



Kommentek megjelenítése