NinjAwesome・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.07.22 - 18:01   |   Írta: Ca$h   |   1382
22. júl NinjAwesome・Ismerkedő

Egy árnyék mozdul a sötétben. Vajon mi lehet az, egy menyét? Egy macska? Vagy a kettő egyszerre?

A NinjAwesome, ahogyan az a címében is szerepel. arról hivatott minket, gyarló nagyvárosi parasztokat tájékoztatni, hogy Ninjának lenni bizony hatalmas nagy királyság. Igaz, a játék ezt annyira nem tükrözi vissza, mert ahogyan az manapság oly divatos, a klasszikus árkád címeket akarja felidézni bennünk, mind látványban, mind pedig játékmenetben.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy mindenki az életünkre fog törni, minden sarkon veszély fenyeget, nincsen egy biztonságos nyugodt pontja a játéknak. Stílusát tekintve a Jump&Run kategóriába tartozik, miközben a képernyő balról jobbra szkrollozik, a célunk az lesz hogy minél tovább életben maradjunk. Illetve kapni fogunk különböző küldetéseket, olyanokat mint lelőni x ellenfelet, felvenni x rejtett pergament vagy éppenséggel lefutni x métert. Ezekért a küldikért tapasztalati pontokat, aranyat és egy random ládát is kapni fogunk.

Itt lép a képbe az egyik gusztustalan vonatkozása a játéknak, amit sajnos a Clash Royale-ból néztek el a készítők. Egyrészt minden egyes láda rendelkezik egy kinyitási idővel, másrészt pedig a küldetések is hamar elfogynak és a négy lehetséges slotban bizony ki kell várnunk, míg a következő megérkezik. Szóval, ha csak nem akarunk videókat nézegetni, vagy valódi pénzt költeni a játékra, akkor bizony a felhőtlen nindzsázgatásnak lőttek, mert minden időre történik.

A megszerzett aranyért fejlődni tudunk, majd lesznek különböző képességek is, amiket szépen fejleszteni tudunk, majd olyanok természetesen, mint életerő, vagy a shurikenek száma, becsúszás ideje, stb. Aztán minden egyes láda rejthet magában egy speciális shurikent, ami a gumikacsától fogva a magnó kazettáig bármi lehet, ez egyfajta humoros pikantériát ad a játéknak, főleg hogy lesz vagy ötven darab, amit összegyűjthetünk. A NinjAwesome tippikusan pénteki játék, egy nehéz hét után le tudjuk valamivel ereszteni a feszültséget, a kérdés már csak az, hogy nálad utána is megmarad-e a telefonon. Nálam meg fog, ezt most megírérhetem!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése