Az eddigi legtisztább iPhone 7 fotó megerősíti az elmúlt időszak pletykáit

Apple Hírek   |   2016.07.11 - 14:53   |   Írta: B.Balázs   |   8918
11. júl Az eddigi legtisztább iPhone 7 fotó megerősíti az elmúlt időszak pletykáit

Habár a ma megjelent fotó újat nem mutat, de igazolhatja azt, amit már eddig is tudni véltünk.

A kép, melyen abból láthatunk egy apró részletet, amit az utóbbi időben már sokat hallottunk, a reggeli órákban került ki a francia Nowhereelse hírportálra. iPhone 6 jellegű kialakítás, áthelyezett antennacsíkok és egy nagyobb kamera. A fotón nem látható a készülék alja, így nem tudhatjuk van-e rajta jack csatlakozó vagy esetleg egy második hangszóró rács, a sztereó hangzás érdekében. Mivel csak a készülék hátlapjáról van fotó, így nem tudhatjuk, hogy változott-e a home gomb kialakítása, bár egyre több arra utaló hír érkezik, hogy ezt a jubileumi, 2017-es iPhone készülékre tartogatja az Apple.

Egy tegnap megjelent Piper Jaffray felmérés alapján, 400 iPhone tulajdonosból 60 biztosan le fogja cserélni a készülékét ősszel, 116-an pedig azt mondták, hogy attól függ, milyen újdonságokkal lepi meg az embereket az Apple. 

A jelentés szerint az amerikai iPhone felhasználók 67%-a rendelkezik iPhone 6-tal vagy annál régebbi modellel, ami azt jelenti, hogy a szokásos 2 éves hűségidejű szerződések sokaknál most járnak le. Mindemellett 32%-uknak van iPhone 5S vagy régebbi készüléke, akik közül sokan az új iOS megjelenése és az esetleges inkompatibilitási problémák miatt tervezik a cserét. 

Az Apple várhatóan szeptemberben mutatja be új készülékeit, melyekről egyre több valósnak tűnő hír érkezik.

Forrás: Nowhereelse.fr


Kommentek megjelenítése