Eltűnt az összes AirPort Extreme és Time Capsule az USA-ban

Apple Hírek   |   2016.05.30 - 23:08   |   Írta: markov94   |   4639
30. máj Eltűnt az összes AirPort Extreme és Time Capsule az USA-ban

Kivonták volna a bolti forgalomból az Apple Wi-fi bázisállomásait?

Egy nemrégiben bekövetkezett "ritka firmware" frissítés következtében, az Egyesült Államok teljes területén eltűntek a wifi bázismodellek: az Air Port Extreme, az Express és a Time Capsule.

Rengeteg felhasználó keresett fel komoly Apple üzleteket, majd fordult a supporthoz, ahol közölték velük, hogy az Apple sajnálatos módon visszarendelte a fent említett készülékek összes modelljét.

A dolog hátterében tehát valami komoly dolog áll. Azonban az is kiderült, hogy sehol máshol a világon nem rendelték vissza őket, csak Amerikában. Sőt, a dolgot még az is bonyolítja, hogy bár fizikai szinten visszarendeltek minden árucikket, online még mindig megrendelhető minden darab.

Összeesküvés szaga van a dolognak!

Természetesen a híresebb amerikai lapok már spekulálnak arról, hogy mi lehet az oka egy ilyen hirtelen és drasztikus lépésnek, de ez nem újdonság annak, aki az Apple-t jó ideje követi. Jobs idejében is voltak érdekes dolgok, gyakran a prezentáció napján is hibás, félkész modellt mutattak be.

Lehet, hogy nem kell túlbonyolítani, szimplán csak közeleg a WWDC 2016 és az Apple egy kis módosítást akar elvégezni a készülékeken, talán erre utal az új firmware frissítés.

Forrás: MacRumors 

Kapcsolódó cikk:
Érdekes az új AirPort felépítése

 


Kommentek megjelenítése