Neil Patrick Harris az új Apple reklámban

Apple Hírek   |   2016.05.10 - 21:31   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   3254
10. máj Neil Patrick Harris az új Apple reklámban

Tegnap este az Apple egy új reklámot töltött fel YouTube csatornájára, melyben ismét feltűnik az Így jártam anyátokkal sztárja.

„Barney” az előző reklámfilmben ugyan csak pár másodpercet kapott, a mostani videóban azonban végig ő a főszereplő. Persze ne feledkezzünk meg Siriről se, hiszen most is őt népszerűsítik! Egész pontosan a kéz nélküli „Hey Siri” funkciót, ami az iPhone 6S-sel debütált és azóta az iPhone SE-ben is elérhető. Régebbi készülékeken is használhatjuk ezt a ficsőrt, de csak akkor, ha töltőre van csatlakoztatva.

A reklámban kedvelt sztárunk megkéri Sirit, hogy olvassa fel köszönőbeszédét, miközben ő lázasan készülődik. Siri nem jön zavarba, bátran felolvassa a jegyzetet, amit Patrick vele együtt mormol. Bár személyi asszisztensünk az eddigi legjobban artikuláló és legemberibb mesterséges intelligencia, amit ismerünk, Patrick a reklám végén mégis megjegyzi: „Én sokkal természetesebb leszek”. Ez talán egy célzás lenne az Apple részéről? Nem tudni.

A kaliforniai nagyvállalat mostanában aktívan népszerűsíti a „Hey Siri” funkciót. Gondoljunk csak a két sütiszörnyes reklámra, vagy a legutóbbi „Onions” kisfilmre!

Ne is húzzuk tovább az időt, lássuk azt a videót!

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikk:
Az Apple új reklám videója: Siri és Liam
Sütiszörnnyel a kulisszák mögött
Még egy híresség a legújabb iPhone 6s reklámban
A csók – Új Apple TV reklám



Kommentek megjelenítése