Érdekes iOS 10 koncepció videó

Almás Pletykák   |   2016.05.11 - 06:56   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   4026
11. máj Érdekes iOS 10 koncepció videó

Hasonlóan az előző évekhez, az Apple idén is a WWDC-n fogja bemutatni az új iOS-t.

Ez lesz a tizedik a sorban.
Sajnos eddig semmi konkrétumot nem lehetett hallani arról, hogy milyen újdonságok fognak az új operációs rendszerbe érkezni. Ennek ellenére néhány fanatikus az iPhone-tricks.com-ról vette a fáradtságot, és készítettek egy videót a saját elképzeléseikről, amit meg is osztottak velünk. Ha szerencsénk lesz, néhányat az Apple mérnökei is megvalósítanak!

Talán az egyik legfigyelemreméltóbb funkció a zárolt képernyő továbbfejlesztése lehet. A videón jól látszik, hogy kisebb dolgok ellenőrzése miatt nem kéne többet feloldanunk telefonunkat, azt zárolt képernyőn is egyszerűen el tudnánk intézni. Ilyen lenne például az időjárás megtekintése és az ébresztők ki-be kapcsolgatása. Ezen kívül új, színes értesítési sávokat kapnánk, amik az alkalmazásokhoz igazodnának az egyszerűbb megkülönböztetés érdekében.

A beállítások legtetején feltűnik egy Light Mode kapcsoló, ami az alkalmazások témáját váltaná át fekete színűre, hogy az este ne bántsa szemeinket. Hasonló funkció lenne a Night Shift-hez, ami szintén egy szemkímélő újítás.
Valamint sok más újdonságot láthatunk a videón, ami szintén hasznos lenne, vagy csak egyszerűen jól nézne ki. Például egy új alkalmazás váltó kinézet, vagy a sok színes értesítés.

Ti mit vártok a legjobban az iOS 10-be?

 

Forrás: iPhone-Tricks


Kommentek megjelenítése