iOS 9.3 Újdonságok

Apple Hírek   |   2016.03.22 - 22:35   |   Írta: markov94   |   2873
22. márc iOS 9.3 Újdonságok

Megjelent az iOS 9.3.

Eljött a pillanat. Megjelent az iOS 9.3, miután az Apple kiadott 7 béta verziót is. Azt hiszem, ennyi tesztelés után joggal kérhetjük, hogy legyen hibátlan! Nézzük, mi mindent kapunk az új szoftverrel!

Az Apple bevezette a várva várt Night Shift módot. Aki még nem tudná, ez a telefonunk képernyőjének a kékfény kibocsátását csökkenti, egyébként baromi hasznos funkció az éjszakai olvasáshoz. Nem csak, hogy pihentetőbb a szem számára, de a látásunkat is nagyban óvja. Bizonyára mindenki hallott már a monitor szemüvegekről. Ezeknek a szemüvegeknek a lencséje sárgás színű, pontosan olyan, mint amilyen az iPhone képernyője N.S. módban. Az Apple megkímél minket egy drága szemüveg megvásárlásától. THX. Azért azt tegyük hozzá, hogy ilyen árak mellett ez természetes.

A másik érdekesség, hogy az N.S. módnak volt egy elődje már sok évvel ezelőtt is. Egy applikáció volt az, amit f.lux-nak hívtak. A hatása ugyanaz volt mint a N.S. módnak, de csak a Jailbreakes társadalom juthatott hozzá.

Egy újdonság a jelszavazható jegyzet is. Most már nem kell attól félni, hogy valaki beleolvas a titkos jegyzeteinkbe, elég egy kóddal levédeni.

Több Apple Watch-ot lehet már hozzákötni egy iPhone-hoz. Ez nem tudom mire jó, de bólintsunk rá.

Rengeteg apró változás van még az új szoftverben, többek között elkezdett közeledni az iskolák és a tanulók felé. Egyre inkább úgy néz ki, hogy az Apple az iskolákat is meg akarja hódítani.

Mellékelünk egy videót is, ami egy kicsit jobban összefoglalja az új iOS-t.

 




Kommentek megjelenítése