Szétszedik Tim Cook-ot egy elmosódott fotó miatt

Apple Hírek   |   2016.02.08 - 16:29   |   Írta: Zoltan C   |   1909
08. feb Szétszedik Tim Cook-ot egy elmosódott fotó miatt

Így működik a közösségi média.

Valószínűleg a  világ leggazdagabb cégének vezetője nem igényli a twitterezők oltogatását.

Az amerikai foci fan, Tim Cook, - gondolom a pillanat hevében, hiszen Super Bowl sincs minden vasárnap még neki se - lőtt egy igencsak életlen képet a Super Bowl győztes, Denver Broncos, ünnepléséről. Valószínűleg az ünneplés és a konfettieső kellős közepén nem a kép élességével törődött, valljuk be, kevesen tették volna.

Feltehetően iPhone-nal készült a kép, így a trollok egyből rá is szálltak a cégvezérre, viccesebbnél viccesebb kérdéseket feltéve: "Ugye, nem iPhone-al készült? Jesszus, nagyon remélem, hogy nem!". Vagy: "Ez volt a legjobb fotó, amit készítettél, haver?". Oltásban talán ez a twitterező ment a legmesszebb: "Valaki szerezzen már be neki egy 7 Pluszt, akkor végre lenne optikai képstabilizálása!".

A személyes kedvencem az a brazil megmondóember, aki nemes egyszerűséggel portugálul írt rá Tim-re. Ideje nyelveket tanulni Tim!

Aki pedig még sosem posztolt egy rosszul sikerült képet sem, az menjen és élvezze a jól megérdemelt Gatorade fürdőjét, akárcsak a Broncos játékosai. Persze, ne felejtse el posztolni sem!

Forrás: theverge.com


Kommentek megjelenítése