Végre elérhető a Fordokban a Siri Eyes

Apple Hírek   |   2015.10.18 - 12:19   |   Írta: Érci Viktória   |   1389
18. okt Végre elérhető a Fordokban a Siri Eyes

Most már tényleg zavartalan a vezetés.

A Ford tulajdonosoknak érdemes letölteniük a 3.8-as frissítésüket, ugyanis a második generációs infotainment rendszerük most Siri új, ingyenes funkcióival bővül.

A rendszer már 2011 óta megtalálható a járművekben, de a cég csak most tette elérhetővé a Siri Eyes Free-t, annak ellenére, hogy az Apple már 2012-ben előállt az erre kompatibilis iOS 6-al.

Elsőként az Appleinsider figyelt fel a 3.8-as frissítés gyanánti új lehetőségekre, amint használatba vették a második generációs MyFord Touch-ot. A Frissítésben szerepel egy olyan funkció is, aminek segítségével az iPhone-unk automatikusan újrakapcsolódik a Ford rendszeréhez, ha szétkapcsol a két eszköz.

Az Apple Sirije kevesebb autós funkciót tartalmaz, mint a CarPlay, viszont képes hangutasítások alapján végrehajtani a vezető kéréseit. Az iOS 9 –nek köszönhetően, a vezetőnek többé már nem vonja el figyelmét a mobiltelefon kezelése.

A Ford 2016-ra tervezi a platformcserét, amihez CarPlay támogatást is ígértek, de még nem tudni, mikor válik majd elérhetővé a szolgáltatás.

Kapcsolódó cikkek: A Ford saját applikációt készített Apple Watch-ra2019 lesz az Apple autó éve

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése