Jobs özvegye nincs kibékülve az új Steve Jobs filmmel

Apple Hírek   |   2015.10.05 - 18:36   |   Írta: Zoltan C   |   1995
05. okt Jobs özvegye nincs kibékülve az új Steve Jobs filmmel

Olyannyira nem, hogy megpróbálta megakadályozni a film mozikba kerülését.

A Michael Fassbenderrel készülő filmről már mi is írtunk, nem egyszer. Sajnos sokáig az sem volt biztos, hogy egyáltalán elkészül. Többször dobták a forgatókönyvet, majd a Sony botrány sem tett éppen jót, végül Tim Cook és és az író, Aaron Sorkin közötti nézeteltérés ágyazott meg negatívan a produkciónak.

Na de most Lauren Powell Jobs-nak mi a fene baja van tulajdonképpen? Ha hinni lehet a híreknek, Steve özvegye még csak nem is látott egy kockát sem a készülő filmből. Viszont, a 2011-es Walter Isaacson által jegyzett életrajzi könyvön fog alapulni a produkció, amit Lauren egyenesen gyűlöl!

A producer, Scott Rudin igyekezett felvenni a kapcsolatot Laurennal, hogy min szeretne változtatni. Az özvegy viszont teljes mértékben elzárkózott bármiféle együttműködéstől. Csupán azt ismételgette, hogy mennyire gyülőli azt a könyvet és egy film sem lehet pontos, amelyik azon alapszik.

Az Universal Picutres elnöke, Donna Langley ugyanakkor teljes mellszélességgel kiáll az azóta már elkészült film mellett. Elmondása szerint, a stúdió "hihetetlenül büszke a műre".

Néhány szerencsés kritikus már láthatta mozibakerülés előtt az anyagot, szerintük Fassbender komolyan versenybe szállhat az Oscarért ezzel az alkotással. Én - nem csak mint Fassbender fan - már alig várom, hogy láthassam mit hoztak ki Steve igazán mozivászonra való életrajzából!

Forrás: cultofmac


Kommentek megjelenítése