Végre egy jó Steve Jobs film?

Tech Hírek   |   2015.07.01 - 17:30   |   Írta: Zoltan C   |   1272
01. júl Végre egy jó Steve Jobs film?

A májusi nagy port kavaró teaser után végre itt egy rendes előzetes a legújabb Steve Jobs filmről!

Michael Fassbender elsőre furcsa választásnak tűnhetett Steve Jobs szerepére, de én már az első infó alapján is azt mondtam, hogy Fassbender hatalmas tálentum, a mai technológiával pedig akár 50 Centnek is elmaszkírozhatják gond nélkül.

Nos, a trailer engem látszik igazolni, a jó öreg Michael szinte felismerhetetlen! Az, hogy a film még idén az amerikai mozikba kerülhet, az pedig maga a hollywoodi csoda. Amióta a Sony Pictures megszerezte a jogokat Walter Isaacson életrajzi könyvére, a készülő film rendezők, studiók és sztárok tucatjait cserélte le. Jobs szerepére képbe került ez idő alatt George Clooney, Noah Wyle, Matt Damon, Ben Affleck, Bradley Cooper, Christian Bale és Lenoardo DiCaprio is. Végül Michael Fassbender lett a befutó. Két dolog volt biztos: a készítők nem adták alább a legnagyobb neveknél és az, hogy Aaron Sorkin írja a forgatókönyvet.

Rendezőként Danny Boyle jegyzi a filmet, aki 2008-ban Oscart nyert a Gettómilliomos rendezéséért. Fassbender mellett feltűnik még Seth Rogan, Kate Winslet és Jeff Daniels. Október 9-től kerül majd az amerikai mozikba, november 12-én pedig a nagyobb európai országokéba - ez sajnos nem feltétlenül jelenti a magyar megjelenést is.

Forrás: theverge.com

 


Kommentek megjelenítése