Mindennél gyorsabb az iPhone 6s

Apple Hírek   |   2015.09.29 - 01:43   |   Írta: Zoltan C   |   4084
29. szept Mindennél gyorsabb az iPhone 6s

Egy korai benchmark teszt alapján nem csak az iPhone 6-ot, hanem az iPad Air 2-őt és minden Android készüléket lever az Apple új zászlóshajója.

Komolyat varázsoltak az Apple mérnökei a hatalmasat növekedett GPU teljesítménnyel, mindezt úgy, hogy a vadiúj A9 chip még kevesebbet energiát is fogyaszt. Az AnandTech kockáinak köszönhetően azt is megtudtuk, hogy gyakorlatilag BÁRMINÉL (persze nem egy Porschénél) gyorsabb az iPhone 6s:

Egyes értékekben, még a Surface Pro 3-at is szorongatja. Mielőtt páran leszednétek a fejemet "de a Nexus 5 leveri az összes almás gagyit mint vak a poharat", el kell hogy mondjam, ez esetben a kisebb érték a jobb. Ugyanis ezek várakozási idők millisecundumban.

Az egyik fő ok amiért ekkorát nőtt az iPhone teljesítménye az SSD-re írásban keresendő. Ebben a készülékben az SSD vezérlője nagyban hasonlít a MacBook-okéra, akármennyire is furcsán hangozhat ez. Természetesen ez egyedülállónak számít a mobilok világában. A NAND teljesítmény egészen kivaló, főleg ha sorozatos kéréseket kell teljesítenie a telefonnak - tudhatjuk meg az AnandTech egyik agytrösztjétől, Joshue Ho-tól.

Ugyanakkor a kezdeti tesztek rosszabb akkuidőt jeleznek az iPhone 6s esetében, mint elődjénél. A teszterek szerint ez még javulhat némi erőteljesebb igénybevétel után.

Forrás: cultofmac.com

Galéria képek


Kommentek megjelenítése