Szeptember 9-én mutatkozhat be az iPhone 6s

Apple Hírek   |   2015.08.08 - 08:47   |   Írta: Máté Gergő   |   3271
08. aug Szeptember 9-én mutatkozhat be az iPhone 6s

Az internet megtelt az iPhone 6s-el kapcsolatos pletykákkal, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a készülék megjelenéséig.

A legújabb hírek szerint a bemutatóra szeptember 9-én kerülhet sor és az is kiderült, hogy az okos telefonnak osztoznia kell a porondon más készülékekkel.

Forrásunk szerint az Apple igazgatói be szeretnék mutatni a vállalat legújabb iPad táblagépeit is. Természetesen az 12,9-es 'iPad Pro' ezek közé tartozik. Az Apple a tavalyi év októberében tartotta az iPad-eket bemutató eseményt, ezért izgalmas fordulat lenne, ha idén szeptemberben debütálnának. Lehetséges, hogy az iPhone körüli felhajtással kapcsolatban attól tartanak, hogy a tavaly gyengébb eladási számokat produkáló iPad háttérbe szorulna.

A teljes mértékben megújuló Apple TV, amely A8-as processzort, bővített memóriát, új távirányítót és szélesedő programtámogatást kapott szintén szeptember 9-én kerülne bemutatásra.

Az iPhone6s pedig olyan új funkciókat kap, mint a Force Touch, továbbfejlesztett kamera és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolat.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése