Az ember, aki az iPhone-jával áramot lopott

Apple Hírek   |   2015.07.13 - 22:46   |   Írta: Pausch Rita   |   2226
13. júl Az ember, aki az iPhone-jával áramot lopott

Bárki elkövethet ilyen komoly cselekményt, akár itthon is... Tessék vigyázni!

Mivel uborkaszezon van a szó minden értelmében, ezért ideje, hogy a kedves olvasók is megismerjék annak a férfinak a történetét, akit letartóztattak áramlopásért. A sztori nevetséges, különösen innen Magyarországról olvasva. (Bizonyára olvastátok kollégánk sztoriját arról, hogy a Magyar Postán hogyan emelték el az iPhone-ját, habár a rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.)

Az Egyesült Királyságban, nem úgy mennek a dolgok, ahogy nálunk. Múlt pénteken, Londonban történt az eset, hogy „hősünk”, egy londoni művész, az egyik felszíni metrójáraton észrevett szemfülesen egy konnektort. Mivel az iPhone akksija erősen merülőben volt, gondolt egy merészet, tölteni kezdte. A megjelenő kalauz szólt neki, hogy, amit tesz az illegális, mivel a konnektort nem ilyen célokra helyezték el a szerelvényen. A konfliktus ott kezdődött, amikor „hősünket” nem különösebben érdekelte a figyelmeztetés.

Szó szót követett, a kalauz nem akarta annyiban hagyni, a szemtelen utas viszont merészen töltött tovább, vagy mondhatnánk úgy is, továbbra is lopta az áramot. A vége az lett, hogy a férfit, amikor leszállt, a peronon a közlekedési rendőrök várták és áramlopásért le is tartóztatták. A Brit Közlekedési Rendőrség szerint a férfi agresszívan lépett fel, amikor a kalauz figyelmeztette, hogy a tette illegális. Az utast áramlopás alapos gyanújával vették őrizetbe, de azóta már szabadon is engedték...

Forrás: Yahoo 
Kép forrása:
Picjumbo


Kommentek megjelenítése