Az iPhone 6s a korábbi modelleknél is sikeresebb lehet

Apple Hírek   |   2015.06.30 - 11:42   |   Írta: B Ádam   |   2819
30. jún Az iPhone 6s a korábbi modelleknél is sikeresebb lehet

Az előzetes felmérések alapján a hamarosan érkező iPhone 6s-ből az elsöprő sikert arató 6-nál és 6 Plus-nál is több fogyhat el.

A 4,7 hüvelykes iPhone 6, illetve az 5,5 hüvelykes 6 Plus hihetetlenül népszerűek a vásárlók körében, az elmúlt negyedévben például annak ellenére adta a bevétel 70 százalékát az említett két modell, hogy már majdnem egy éve kaphatóak.

Az RBC Capital Markets viszont minden korábbinál nagyobb sikert jósol a 6s-nek. A piackutató cég 6000 embert kérdezett meg az okostelefonvásárlási szokásaikról, és megállapította, hogy az Apple fogyasztói körében a hűség az egyik legfontosabb szempont, amelyet az is alátámaszt, hogy a megkérdezettek 83,4 százaléka nem tervez gyártót váltani. Ami a jövőbeli telefonvásárlást illeti, a felmérés szerint körülbelül 50 százalék, tehát minden második ember a következő 12 hónapban be szeretne szerezni egy új iPhone-t, ami a többség esetében a 6s lehet.

A híresztelések szerint ősszel érkező iPhone 6s belsejében egy A9-es processzor fogja hajtani a készüléket, amely 2 GB RAM-mal és 12 megapixeles kamerával kerülhet forgalomba rózsaarany színben.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek: Nem lesz hiány az iPhone 6s-ből

Kiszivárgott mikor kerül a boltokba az iPhone 6s

Élesebb kijelzőt kaphatnak az iPhone 6s modellek

Mindkét iPhone megkaphatja a Force Touch-ot

Nagyot szólhat az iPhone 6s


Kommentek megjelenítése