Az idei lehet a legsikeresebb iPhone-generáció

Almás Pletykák   |   2018.08.28 - 14:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   3727
28. aug Az idei lehet a legsikeresebb iPhone-generáció

A 6 és a 6 Plus állította rekordot dönthetik meg a 2018-as mobilok.

Még be sem mutatták, de már hónapok óta arról cikkezik a techsajtó, hogy rekord mennyiség fogyhat az idei iPhone-okból. A Digitimes értesülései szerint a beszállítók 70-75 millió készülék leszállítására fejezik be éppen az előkészületeket, amely mind elkelhet még az év vége előtt.

Az elemzők valamivel alacsonyabb átlagárra számítanak az idei felhozataltól, hiszen érkezik egy kifejezetten olcsónak titulált 6,1”-es LCD kijelzős modell, melynek ára 200 000 forint alól is indulhat az Egyesült Államokban, illetve az iPhone X utódja is majdnem 30 000 forinttal olcsóbban kerül a piacra. A 2018-as modellévű felhozatalban azonban már nem az 5,8”-es mobil kóstálhat a legtöbbet, hanem a sokat emlegetett 6,5”-es Plus változat, amelyet szintén OLED megjelenítővel szerelnek, és az iPhone X tavalyi hivatalos árán kerül majd a polcokra.

A Digitimes szerint az Apple ezekkel a modellekkel megdöntheti a 6 és a 6 Plus együttesének rekordját, amely négy éve rekordot állított az eladásokban. A legkelendőbb nyilvánvalóan az LCD paneles változat lesz, a majdnem kávamentes kijelzőjének, a FaceID rendszernek, illetve egyéb belső újításainak, na meg persze kecsegtető árának köszönhetően.

Egy kínai kutatás szerint 2:5:3 arányban osztozik majd az 5,8”-es OLED, a 6,1”-es LCD és a 6,5-ös X Plus modell, vagyis a legolcsóbb változatból közel ugyanannyi fogy majd, mint a két másik készülékből összesen.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése