Késhet a 6,1 hüvelykes iPhone, nem lesz Apple Pencil támogatás

Almás Pletykák   |   2018.08.27 - 19:50   |   Írta: Máté Gergő   |   4092
27. aug Késhet a 6,1 hüvelykes iPhone, nem lesz Apple Pencil támogatás

Ming-Chi Kuo, a közismert elemző szerint csak két iPhone készüléket fognak bemutatni a szeptember 9-ei héten.

Még várnunk kell a 6,1 hüvelykes LCD kijelzős olcsóbb iPhone-ra a nagyon megbízhatónak titulált Kuo előrejelzése szerint. A készülék megjelenését valamikor októberre tippeli az elemző. Tavaly az iPhone 8 és az iPhone X szeptemberben lett bemutatva, de a prémium modellre egészen novemberig várni kellett. Kuo szerint a 6,1 és a 6,5 hüvelykes modellek szimpla és dual SIM-es változatban is elérhetőek lesznek (ez persze régiónként változhat). Ugyanakkor az 5,8 hüvelykes iPhone-ról azt nyilatkozta, hogy csak egy SIM kártya foglalattal fog rendelkezni, de támogatja majd az eSIM-et (embedded SIM, amely lehetővé teszi a szolgáltatók közötti váltást).

Az elemző emellett azt is nyilatkozta, hogy szerinte mindhárom új Apple készülék az új A12-es chippel lesz felvértezve, még az olcsóbb 6,1 hüvelykes LCD kijelzős modell is. Az almás vállalat ezzel nem okozna hatalmas meglepetést, hiszen a tavalyi modellek (az iPhone 8 és az iPhone X) is mind A11-es chipet kaptak, pedig ezeknél a készülékeknél is jelentős volt az árkülönbség.

Ming-Chi Kuo szerint az új iPhone készülékek nem fogják támogatni az Apple Pencil érintőceruzát. A tajvani elemző szerint ennek az az oka, hogy az Apple Pencil nem okozna megfelelő felhasználói élményt.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése