Lekerekített kijelzőkkel jöhetnek a legújabb iPadek

Almás Pletykák   |   2018.08.07 - 16:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   2420
07. aug Lekerekített kijelzőkkel jöhetnek a legújabb iPadek

Az iPhone X után az iPadek is búcsút inthetnek a szökletes megjelenítőknek.

Az iOS 12 fejlesztői bétái már rengeteg részletet árultak el az idén érkező almás kütyükről. A 9to5Mac szakújságírója továbbra is rendültlenül böngészi a rendszer minden szegletét, hogy még több információt húzzon ki az iOS-ből.

A legújabb lelemény az iPadek kijelzőjéről árulkodik. Mostanra szinte biztos, hogy hamarosan érkezik egy vékony kávás, az iPhone X külsejére hajazó tablet is. A szakoldal most arra derített fényt, hogy az iOS 12 már a tableteknél is kezeli a lekerekített kijelzőket, azaz jó eséllyel az iPad-eknél is elbúcsúzhatunk a hagyományos négyszögtől, és érkeznek a lekerekített sarkok.

Az iOS szimulátorában már ki is próbálták, hogy hogyan kezeli a rendszer a tableteknél a nem szögletes kijelzőt. A lenti ábrán látszik, hogy hogyan fest kettéosztott képernyőnél a kerekített dizán.

Az új külsőre eddig az iPad Pro a legesélyesebb. A hírek szerint a legnagyobb almás tabletnél is megjelenik a FaceID, azonban aggasztó, hogy néhány pletyka szerint csak álló tájolásnál lesz elérhető az arcfelismerés. Nem lesz kellemes, ha minden feloldáshoz forgatnunk kell a a több mint 10”-es tabletet.

A 9to5Mac legújabb felfedezése azt is megerősíti, hogy az idén érkező összes iPhone-ban a tavalyi jubileumi mobil dizájnja köszön majd vissza, azaz az „olcsó” LCD paneles mobilban is jön az érzékelősáv, a lekerekített kijelző és a FaceID.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése