Egyre valószínűbb, hogy az iPad Próról is eltűnik a Főgomb

Almás Pletykák   |   2018.08.02 - 10:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   1508
02. aug Egyre valószínűbb, hogy az iPad Próról is eltűnik a Főgomb

Az iPadnél notch nélkül érkezhetnek a vékony kávák.

Újra az iOS árulkodott az Apple érkező termékéről. Ezúttal nem az iPhone-ról, hanem a valamelyik iPadről tudhattunk meg részleteket a cupertinóiak akarata ellenére.

Az iOS 12 ötödik fejlesztői bétájában ugyanis megjelent egy új ikon, amelyen egy vékony kávás, Főgomb nélküli iPad látható, felső érzékelősáv nélkül. Az akkumulátorhasználat kezelőfelületén található ikon megújulása alapján már idén érkezik az első frissített külsejű iPad. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy ezzel melyik iPad-re utal az Apple, de erős a gyanú, hogy az iPad Pro esik majd át hatalmas frissülésen az idei év őszében.

Ugyan a képen nem látszik, de egyesek szerint a 3,5 mm-es jack aljzat is eltűnhet az iPad Próról, ami talán valamivel kisebb felfordulást okozna, mint az iPhone-ok esetében. Emellett az viszont kiderült az új iOS próbaverziójából, hogy az iPad Próban érkezik a FaceID. Azt ne kérdezzétek, hogy honnan lehetünk ebben biztosak. Elvileg ez a kód egyértelműen azt jelzi, hogy elérhetővé válik az arcfelismerés.

 

 

Egyelőre kérdéses, hogy ez hogyan működik majd az iPad Pro esetében. Egyes pletykák szerint csak álló tájolásban üzemel majd a FaceID, amire sokan azonnal rávágták, hogy általában fektetve használják az iPadjüket. Ha valóban így oldja meg az arcfelismerést az Apple, az elégedetlenséget vált majd ki a felhasználókból. Főleg, amikor egy akkor tabletet kell forgatniuk a feloldáshoz, mint az iPad Pro.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése