Akár még idén jöhet az Apple high-end fejhallgatója

Almás Pletykák   |   2018.02.26 - 21:53   |   Írta: N Marcell   |   2120
26. feb Akár még idén jöhet az Apple high-end fejhallgatója

Az AirPods kényelme jobb hangminőséggel; kecsegtető, nemde?

Ming Chi-Kuo, a KGI Securities elemzője és az Apple-pletykák császára ismét nagy dobással jelentkezett: az új AirPods hírének alátámasztása mellett bejelentette, hogy egy egész fület eltakaró, csúcskategóriás fejhallgatón munkálkodnak az Apple Park szorgos lakói. A pletyka szerint legkorábban 2018 negyedik negyedévében találkozhatunk vele, a bejelentésről és a tényleges forgalomba kerülésről nincs információ. A fő szállítók Kuo szerint a Primax és a SZS lesznek. 

“Az vezeték nélküli fülhallgató, az okoshangszóró és az érkező fejhallgató teszik majd teljessé az Apple audió-felhozatalát. Az ára magasabb lesz, mint a piacon lévő AirPodsé.” 

Az új, frissített AirPodsot is kifejtette: szerinte az év második felében jelenik majd meg.

“Bár a kinézetében nem lesz sok különbség a jelenlegi generációhoz képest, az új generáció vezeték nélküli töltést támogató tokot és W1-es chipet kap majd.” 

Az AirPods hatalmas sikerére és a HomePod remek fogadtatására való tekintettel nem csoda, hogy az Apple tovább akar kalandozni az audió berkeiben. Kíváncsiak vagyunk, képesek lesznek-e lekörözniük saját márkájukat, a Beatst. 

Forrás: AppleRider/MacRumors 

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése