Jövőre még nagyobb iPhone-ok jöhetnek

Almás Pletykák   |   2017.09.26 - 22:00   |   Írta: Pausch Rita   |   5984
26. szept Jövőre még nagyobb iPhone-ok jöhetnek

A kicsiktől pedig búcsúznak? Veszélyben lenne a 4 és a 4,7 colos iPhone?

Ugyan még csak arra várunk, hogy az iPhone X megérkezzen a boltok polcaira, de már érkeznek az első pletykák az Apple 2018-ban várható dobásairól.  

Az elsők egyike az, hogy az Apple jövőre nagyobb telefonok gyártására készül. Az 5,85 hüvelykes OLED kijelzős telefonok (pl. iPhone X) mellé az 5,28 hüvelykes készülékek gyártását kihagyva, nagyobbak érkezhetnek. Jövőre állítólag 3 modell bemutatását tervezik: egy 5,85, egy 6 és egy 6,4 colos kijelzővel ellátott iPhone érkezhet.

Ami viszont még ettől is meglepőbb, hogy állítólag ahelyett, hogy minden jövőbeli telefon OLED kijelzőt kapna, valamelyik új modellt majd LCD-vel szerelik. A forrás szerint ehhez a cupertinóiak már be is rendelték a Japan Displaytől az LCD paneleket.  

Noha azt gondolhatnánk, hogy az iPhone X iránti nagy érdeklődés és a 8-as széria iránti kontrasztos nagy érdektelenség beszédes, úgy fest, mégsem árulkodik annyira, hogy az Apple sebtében dobja az LCD-t. Egy idén márciusban kiadott jelentésben is az állt, hogy legalább 2019-ig várni kell, hogy az Alma végleg felhagyjon az LCD panelek használatával a készülékeiben. Vagyis ezt alátámasztani látszik az új pletyka.

 

 

Kétségtelen, hogy jelenleg a trendek a nagyobb kijelzők felé húznak az okostelefonok piacán. Viszont, ha az Apple tényleg csak a phablet méretű telefonok felé mozdul, elképzelhető (vagy inkább nagyon valószínű), hogy lesznek, akik emiatt viszont elfordulnak majd a cupertinói vállalat termékeitől. Nemhogy a 4,7 hüvelykes (iPhone 6, 6s, 7, 8), de még az 4 hüvelykes (iPhone SE) készülékek is nagyon népszerű a vásárlók között. Steve Jobs maga pedig meg volt győződve arról, hogy a 4 colos méret az ideális az iPhone-nak (a használatához és a kezünkbe is).

Kedves Olvasók! Mit gondoltok erről? Hogyan boldogulnátok egy a jelenleginél jóval nagyobb készülékkel? Vannak, akik a 4,7 colos telefonnál nem akarnának nagyobbat? Elképzelhető, hogy emiatt akár elfordulnátok az Apple-től?

Forrás: AppleRider/The Investor (Korea)

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése