Bajok vannak az iPhone X gyártása körül

Almás Pletykák   |   2017.09.26 - 20:30   |   Írta: N Marcell   |   9298
26. szept Bajok vannak az iPhone X gyártása körül

Nyögvenyelősen halad a procedúra.

Az Apple több szállítójától is elrendelte, hogy a tervezettnél lassabban küldjék el az iPhone X-hez szükséges alkatrészeket - írja a tajvani DigiTimes. Meg nem nemvezett forrásaik szerint a külsős cégeknek mindössze  az ütemterv 40 százalékát kell teljesíteniük    , ami néminemű aggodalomra adhat okot azoknak, akik reszketve várják, hogy a kezeik közé kaparinthassák a telefont. 

Elképzelhető, hogy az Apple kivárja, míg konkrét számot kapj az előrendelésekről és az iPhone 8/8 Plus eladásairól - utána egyből felpörgeti a gyártást. Egy másik (valószínűbb) teória azonban borúsabb jövőt fest az iPhone-bolondok elé: mivel több szállítónak már a 40% eléréséhez is meg kellett emelnie a gyártása ütemét, így simán lehet, hogy egyszerű alkatrészhiányok léptek fel. 

Persze nem kizárt, hogy más okozza a megakadást: egyes helyeken lassabban gyárják a telefont, mint máshol - fel kell zárkózniuk a lemaradóknak. Bármi is legyen az ok, az incidens egy dolgot tisztán mutat: az iPhone X-et szokatlanul nehéz legyártani. 

Ming Chi-Kuo is értekezett a témáról: becslései szerint naponta kevesebb mint 10,000 példány fog elkészülni, így majdnem fél évbe telik, mire a kereslet-kínálat egyensúlyba kerül. Látván az elképesztő lelkesedést, amit az emberek a "legnagyobbat újító iPhone" felé mutatnak, ez elég elkeserítő - Kuo szerint akár 40-50 millió telefont rendelnek majd elő.

Az iPhone X előrendelés október 27-én, a bolti forgalmazás november 3-án kezdődik. 

Forrás: macrumors.com

iPhone X ÁRAK és VÁSÁRLÁS

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése