Szinte mindenki az okosabb új Apple Watch órát rendeli

Almás Pletykák   |   2017.09.19 - 13:20   |   Írta: L Ferenc   |   2791
19. szept Szinte mindenki az okosabb új Apple Watch órát rendeli

Meglepően nagy azok száma, akik számára fontos, hogy az okosórában legyen önálló mobil kapcsolat.

Ming-Chi Kuo, a világ egyik leginkább elismert Apple elemzője nemrégiben azt nyilatkozta, hogy 10 vásárlóból várhatóan csak 3-4 fog olyan Apple Watch Series 3 okosórát választani, melyben ott a mobil funkcionalitás. Nos, ehhez képest emberünk most már teljesen máshogy vélekedik a témával kapcsolatban.

A KGI Securities-nél dolgozó vezető elemző szerint az LTE-támogatással rendelkező harmadik generációs Apple Watch meglepően nagy népszerűségnek örvend az előrendelők körében. Az elemző úgy tudja, hogy a mobil funkcionalitással rendelkező okosóra az előrendelések 80-90 százalékát teszi ki. A váratlanul nagy népszerűség egyik oka az lehet, hogy a nagyobb tudású viselhető kütyüért csak 70 dollárral kérnek többet, mint egyszerűbb társáért.

A 38 milliméteres Apple Watch Series 3 alapára 329 dollár, a 42 milliméteres modell pedig 359 dollárba kerül. Ehhez képest ugyanezen órák LTE-képes változatai rendre 399, illetve 429 dollárba kerülnek. Az új modellek előrendelése múlt pénteken indult el, az első darabokat pedig e hét pénteken vehetik majd át a szerencsés vásárlók. Ezenkívül pedig forgalomban marad az Apple Watch Series 1, melynek alapára 249 dollár. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése