Az iPhone 8 új funkcióiról találtak videókat a hetedik iOS 11 bétában

Almás Pletykák   |   2017.08.22 - 09:57   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   4559
22. aug Az iPhone 8 új funkcióiról találtak videókat a hetedik iOS 11 bétában

Most már azt is tudjuk miért törölték a 3D Touchos alkalmazás váltást!

Az szinte egyértelmű volt, hogy az Apple nem mondott el mindent az iOS 11-gyel kapcsolatban a WWDC során, már csak azért sem, hogy okozzanak még nekünk meglepetéseket a bemutatón és persze ne leplezzék le az új mobiljaikat. Ezért egész egyszerűen ezeket a funkciókat kihagyták a júniusi bemutató során és inaktívvá tették a béta fázisban lévő szoftverekben.

Persze gondolhatjuk, hogy idén inkább az iPad funkcióinak felturbózására feküdtek rá az Apple mérnökei, de a látszat ne tévesszen meg minket! Az idei év nagy durranása az iPhone 8 lesz, és ezért valószínűleg mindent meg is tesznek az almások.

Most pedig 2 kis rövid videó került elő az iOS 11 bétájából, egy fejlesztő jóvoltából. Az első videóban az első másodpercekben semmi szokatlant nem fedezhetünk fel, de majd csak ezután jön a lényeg: a Vezérlő központ új helyet kap majd (én megmondtam, hogy ez még sokat fog változni)!

A második videóban pedig azonnal kiszúrhatjuk a lényeget: az eltüntetett 3D Touchos megoldás helyett, majd a készülék aljáról húzhatjuk fel az alkalmazás váltót, akár csak iPaden. Home gomb híján nem nagyon tudnánk megnyitni majd az alkalmazás váltót?

Persze az eddig tisztázatlan maradt, hogy ez csak az iPhone 8 dedikált funkciója lesz, vagy a régebbi készülékek is megkapják majd. Hiszen ne feledkezzünk meg arról sem, hogy még mindig képtelenség alkalmazást váltani Home gomb nélkül régebbi eszközökön, mióta megfosztottak minket a régi jól bevált módszertől. Így vagy úgy, de valamilyen megoldásnak bele kell kerülnie a régebbi telefonokba is!

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikk: 

MentésMentés


Kommentek megjelenítése