Egy csokorban a legfrissebb iPhone-pletykák

Almás Pletykák   |   2017.07.04 - 10:21   |   Írta: L Ferenc   |   2253
04. júl Egy csokorban a legfrissebb iPhone-pletykák

Lássuk, mik a legfrissebb fejlemények a 2017-es új almás mobilok kapcsán!

Az Apple-ügyekben mindig jól értesült KGI elemző, Ming-Chi Kuo szerint egyértelmű, hogy az idei esztendő második felében három új iPhone fog napvilágot látni. Az iPhone 7s-ben és az iPhone 7s Plusban 4,7, illetve 5,5 colos képátlójú LCD kijelző kap helyet, a vadonatúj iPhone 8-ban viszont már egy 5,8 colos OLED panel landol majd. Ez utóbbi érdekessége, hogy lényegében teljesen káva nélküli megoldást tesz lehetővé: várakozások szerint az iPhone 8-on már csak virtuális Home gomb lesz.

Emberünk úgy tudja, hogy az iPhone 8-ból ki fog maradni az ujjlenyomat szenzor, mivel azt nem tudták időben a kijelzőbe integrálni. Az Apple ehelyett várhatóan valamilyen 3D-érzékelős arcfelismerő kamerát fog alkalmazni, nem mellesleg pedig jelentősen javít a szelfikamera képminőségén.

Memória fronton az iPhone 7s-ben 2 GB RAM-ról beszélhetünk, az iPhone 7s Plus és az iPhone 8 viszont 3 GB RAM-ot fog felvonultatni. Dupla hátsókamera csak a 7s Plusban és a 8-ban lesz, vagyis a 7s az elődjéhez hasonló szimpla főkamerát kap. A flashmemória kapacitása várhatóan mindhárom esetben 64-256 GB lesz. 

A korábbiaknál gyorsabban tölthető és jobb hangminőséget produkáló iPhone 8-at várhatóan a két testvérével egy időben, szeptemberben jelenti be az Apple, azonban a kereskedelmi forgalomban várhatóan némileg később debütál majd, mint a 7s és a 7s Plus.

 

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése