Minden az iPhone 8-ról egy videóban!

Almás Pletykák   |   2017.06.15 - 06:00   |   Írta: Zoltan C   |   4202
15. jún Minden az iPhone 8-ról egy videóban!

Egy videó mindarról, amit úgy hiszünk, benne lesz az évfordulós iPhone-ban

Először is, joggal merülhet fel a kérdés mindenkiben, hogy honnan is tudnánk bármit egy még meg nem jelent iPhone-ról? Nos, igen nehéz - lehetetlen - titokban tartani egy eszközt, amit milliós példányszámra kell legyártani már a bemutatás pillanatára, plusz Kínáról beszélünk ugye, a koppintás őshazájáról. Rendszerint ez idő tájt már bőven kapni az utcán a következő iPhone kamu másolatait. Ezeket úgy kell elképzelni, hogy a külső aluminium váz, a kamera és a képernyő elrendezése tulajdonképpen megegyezik az eredeti, szeptemberben megjelenő darabbal. Belülre pedig olcsó alkatrészek és valami gatyi, módosított android OS kerül. Mindezek mellé hozzá kell még vennünk azokat az infókat, amiket már a legnevesebb lapok többször is, régóta hangoztatnak. Plusz meghintjük az infók kavalkádját egy kis józan ésszel és tessék, nagyjából meg is kaptuk mit várhatunk az iPhone tizedik évfordulójára készült iPhone 8-tól.

Úgy néz ki, kezdhetünk hozzászokni a hátulra tett Touch ID-hez, a csupa üveg külsőhöz és a picit furcsa kamera dizájnhoz. Már nekünk is volt egy-két szavunk az új koprocesszorhoz, ami az AI, illetve AR ficsöröket hivatott majd megtámogatni. Továbbá kaphatunk egy forradalmi elülső kamerát, vezeték nélküli töltést. Az OLED-ről már nem is beszélve.

Lassan két éve várunk a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóra, kínai lapértesülések szerint erre viszont még tovább várhatunk, az iPhone beszállítóknak ugyanis jelenlég még gondot okoz a technológia tömeggyártása.

Ne felejtsük el, semmi sem hivatalos még. Viszont így június közepére a szivárogtatások, pletykák, koncepciók mind egy irányba kezdenek mutatni...

 

Forrás: applerider.com

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése