Samsung Galaxy S8 és iPhone 7 a folyékony nitrogén ellen! [Videó]

Tesztek   |   2017.06.02 - 17:08   |   Írta: Zoltan C   |   2711
02. jún Samsung Galaxy S8 és iPhone 7 a folyékony nitrogén ellen! [Videó]

Teljesen értelmetlen, viszont annál nagyobb móka!

Az EverythingApplePro ismét leszállította az aktuális WTF videóját. Ezúttal folyékony nitrogénnel (!) locsolták meg a két rivális csúcskészüléket! Na erre lehet szarkasztikusan rámondani, hogy igazán életszerű szituációt teszteltek. Hiszen melyikünknek nem kell nap mint nap azon aggódnia, hogy egy folyékony nitrogénnel teli tartályba ejti méregdrága mobilját? Na ugye.

Először egy klón iPhone-nal kezdik a tortúrát, ami nem bírja túl jól a gyűrődést. Majd csak ezután következik az iPhone 7 Red Edition és a Galaxy S8. Mindkettőt bekapcsolt előlapi kamerával teszik az edénybe, és így öntözik őket a fagyos anyaggal. Meglepően sokáig nincs semmi baj, majd egyszer csak belassul a képernyő, homályosodni kezd, a tipikus ghosting effektust lehet mefigyelni. Végül, úgy tűnik végérvényesen végük van.

Ekkor jön az igazán érdekes rész. A Samsung kijelzőjén pókhálosodást lehet megfigyelni, sőt a hátlapja leesik! Ezzel szemben az iPhone sértetlennek tűnik. Pár perces felmelegedés után, mindkét telefont vissza lehet kapcsolni és meglepő módon nincs is különösebb bajuk. Úgy tűnik, az akkumulátor szenvedi meg leginkább a fagyasztást.

A videó legvégén egy töréstesztből visszamaradt Galaxy S7 is kap a jóból...és csúnya véget ér. Hogy mennyire, azt nézzétek meg a videóban:

 

 

Forrás: applerider.com

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése