Vezeték nélküli töltési mód kerülhet az új iPhone-okba

Almás Pletykák   |   2017.04.26 - 06:58   |   Írta: Máté Gergő   |   2053
26. ápr Vezeték nélküli töltési mód kerülhet az új iPhone-okba

A Powermat vezérigazgatója, Elad Dubzinski szerint az iPhone 7s vagy az iPhone 8 esetében a vezeték nélküli töltés alapfelszereltség lehet.

"Az Apple közelmúltban tett bejelentése szerint a vezeték nélküli töltés a következő iPhone szabvánnyá válik, végül a teljes elfogadás küszöbén állunk" - mondta Mr. Dubzinski.

A vezeték nélküli technológiákban érdekelt vállalat vezetőjeként Dubzinski birtokában lehet ilyen jellegű információknak. Azonban az almás vállalat egyelőre nem tett hivatalos bejelentést ezzel kapcsolatban. Sokkal valószínűbb, hogy Dubzinski arra utal, hogy az Apple nemrég csatlakozott a Wireless Power Consortium-hoz.

Ez a lépés alátámasztja azokat a pletykákat, hogy az iPhone 8 vezeték nélküli töltési funkciót fog kapni, a Powermat pedig kijelentette, hogy bármilyen vezeték nélküli megoldást választ is az Apple, ők támogatni fogják. Nos, ebből inkább arra következtethetünk, hogy a Powermat egyelőre nincs tisztában azzal, hogy milyen megoldáson dolgozik az almás vállalat.

Az idén megjelenő iPhone készülékek közül az iPhone 8 esetében (amely keret nélküli dizájnt fog kapni) valószínűsíthető a vezeték nélküli technológia felbukkanása. Egy korábbi pletyka szerint az Apple nem fogja mellékelni a vezeték nélküli töltőt a készülék dobozában, de ettől még támogatni fogja (tehát külön beszerezhető lesz).

A KGI elemzője szerint az iPhone 8 mellett az iPhone 7s és az iPhone 7s Plus is támogatni fogja a vezeték nélküli töltést.

A JPMorgan elemzője pedig arra utalt, hogy az Apple a Broadcom-mal együtt dolgozik az új iPhone-ok vezeték nélküli töltésén. Azonban ez a jelentés azt is tartalmazza,hogy a vezeték nélküli megoldás csak jövőre kerülhet az új iPhone-okba.

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:
10-féle iPhone 8 prototípust tesztelnek
Három méretben támadhat az iPhone 8
Mégis az iPhone 8 hátára kerül majd a Touch ID?



Kommentek megjelenítése