Hamarosan további országokba érkezhet az Apple Pay?

Almás Pletykák   |   2017.02.21 - 18:05   |   Írta: Pausch Rita   |   2755
21. feb Hamarosan további országokba érkezhet az Apple Pay?

Nagyon úgy tűnik, hogy Németország és Olaszország is hamarosan örülhet az almás mobiltárcának.

Fura, hogy mindig ilyen apróságokból derül ki, hogy mire készül kedvenc almás vállalatunk. Ezúttal szemfüles megfigyelők a lengyel iMagazine-nál azt vették észre, hogy az Alma kibővített Apple support dokumentumokat Németországban és Olaszországban is.

A helyi dokumentumok immár tartalmaznak „Információk az Apple Pay-ről” című fejezetet is, és ez egyébként csak azokban az országokban van így, ahol a szolgáltatás már elérhető. Mivel állítólag ezek az új fejezetek múlt héten kerültek be, így nagyon sanszos, hogy a fenti két országnak már nem kell sokáig várnia, hogy bekopogtasson hozzájuk az Apple Pay.

A leírásokban egyelőre semmilyen pontos részlet nincs, amiből a megjelenés dátumára vagy egyéb részletekre következtetni lehetne. Jelenleg még a bankkártyákról is csak amolyan „üres” grafikai ábra látható, konkrét bankok kártyáiról készült illusztrációk helyett.   

Ezzel úgy tűnik, hogy két új piacot is megcélzott az Alma. Az Apple Pay szolgáltatás ugyan még nem ért csúcsra, de a TXN elemző cég már „sikertörténetnek” nevezte és „rengeteg lehetőséget látnak benne a fejlődésre”. Tavaly jelentősen nőtt a tranzakciók száma, de az is hozzáadhatott mindehhez, hogy immár az iOS mellett a macOS-en is elérhető a szolgáltatás.

Jelenleg az Apple hivatalosan az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Kínában, Szingapúrban, Spanyolországban, Svájcban, Franciaországban, Hongkongban, Oroszországban, Új-Zélandon és Japánban tette elérhetővé mobiltárca szolgáltatását.  Németországhoz és Olaszországhoz hasonlóan, állítólag Tajvanra, Lengyelországba és Dél-Koreába érkezhet még hamarosan.

Forrás: CultofMac

Kapcsolódó cikk:
Apple Pay csalások
Így működik az Apple Pay az almás okos órán
Apple Pay a Pinteresten is



Kommentek megjelenítése