Apple Pay a Pinteresten is

Tech Hírek   |   2015.06.03 - 21:00   |   Írta: Pausch Rita   |   1119

A nálunk is méltán egyre népszerűbb közösségi oldal, a Pinterest, tegnap bejelentést tett a közelgő változásokról, ami elsőként az amerikai iOS felhasználókat fogja érinteni.

buyable1

A Pinterest alkalmazásba ugyanis heteken belül megérkeznek az úgynevezett „megvásárolható pinek” (Buyable Pins) az iPad és az iPhone felhasználók nagy örömére. Bár tudjuk, hogy a Pinteresten minden kategóriában lehet keresgélni és találni ötleteket, inspirációkat. Ugyanakkor nem elhanyagolandó az elképesztő mértékű DIY (Csináld magad!) leírás. Az utóbbiakhoz pedig eléggé jól fog jönni, ha nem kell majd kutatni a szükséges kiegészítőket, hanem egyből pl. egy leírásból megvásárolhatóvá válnak a szükséges kiegészítők.
Azon termékek ugyanis, melyeknél kék árcímke is látható lesz, az appon keresztül megvásárolhatóvá válnak hitelkártyával, vagy akár Apple Pay szolgáltatással.

Szűrőket is az új funkcióhoz igazítják, segítségére lesznek a vásárlóknak, akár a termékkategóriát, akár színt, akár beállítható árkategóriát illetően.

buyable2

A „megvásárolható pineket” kezdetben főként amerikai nagyáruházak, híres márkák és egy külföldi apróhirdetési oldal termékei használják.

Mivel egyelőre az amerikai felhasználók számára lesz elérhető a szolgáltatás és még arra sincs pontos megjelenési időpont, így azt sajnos egyelőre mély homály fedi, hogy Európába mikor érkezik a funkció. Reméljük mihamarabb!

Forrás: Pinterest Blog

Tudj meg többet a Pinterest alkalmazásról! ITT


Kommentek megjelenítése