Két új nagyszerű újdonsággal érkezhet a következő iPhone

Almás Pletykák   |   2017.01.06 - 07:32   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   6203
06. jan Két új nagyszerű újdonsággal érkezhet a következő iPhone

Sonny Dicksont egyre többször hallhatjuk fecsegni.

Ha már azt elárulta, mi lesz az iOS 10.3 legfőbb újdonsága a következő iPhone-ról is csepegtetett némi információt.

Mint azt már korábban megírtuk, egyre biztosabbra veszik, hogy a következő iPhone-ok vezeték nélküli töltéssel érkezhetnek. De mi van, ha nem csak ez lesz az egyetlen újítás a készülék energiaellátásánál? Sonny Dickson, aki egyre többször szerepel a médiában, elárulta a Forbes szerkesztőségének, hogy az Apple a gyorstöltés funkcióval látná el leendő készülékeit. Egészen pontosan egy Tristar 3 Hydra chipet kapna a telefon, ami lehetővé tenné annak villámgyors töltését. Nem panaszkodna szerintem senki, ha ez nem csak kacsa lenne.

Ez nem minden, hiszen ugyan az iPhone 6s egyik nagy kuriózuma volt az úgynevezett "Emelés az ébresztéshez" funkció, amit biztosan mindenki jól ismer már, ha a pontos nevét nem is tudta. Egész egyszerűen felemeljük a készülékünket, és az már fel is villan. Dickson szerint viszont az almás cég ezzel még nem elégszik meg, és egy új feloldási móddal újítana, az úgynevezett "Tap to wake"-kel. Androidosok számára ez biztosan nem ismeretlen, amikor a zárolt telefon képernyőjére koppintunk az hasonló mód felvillan, mint az emeléses variánsnál. Hasznos lehet, ha már úgyis el akarják tüntetni a főgombot.

Végül pedig barátunk azt az infót erősítette meg, hogy az Apple tényleg 3 készüléket tervez idén a piacra dobni. Az iPhone 7s-t és 7s Plust, ami a megszokott hardveres újításokat tartalmazná, valamint az iPhone 8-at. Ez utóbbi már sokkal több újítást hozna, amikről már a pletykák is javában szólnak.

Mint azt már tudjuk, ezek a készülékek lesznek a jubileumi kiadású iPhone-ok, így mi is biztosak vagyunk benne, hogy idén a cupertinóiak nem fogják elaprózni a dolgot!

Forrás: idownloadblog.com / applerider.com


Kommentek megjelenítése