Nem fogod elhinni, de ez bizony egy működő iPhone 7 Plus

Almás Pletykák   |   2016.09.05 - 20:11   |   Írta: B.Balázs   |   14300
05. szept Nem fogod elhinni, de ez bizony egy működő iPhone 7 Plus

Mármint minden jel arra utal, hogy amit látunk az nem más, mint az új nagytestvér.

Az ausztrál Sonny Dickson általában jól el van látva a nagyközönség számára még nem elérhető információkkal, és lelkesen meg is osztja azokat. Mivel már csak 2 nap választ el minket (dobpergééééés) az iPhone eseménytől, így iszonyat termékennyé váltak a techcápák, köztük Dickson úrfi is, aki bizony már augusztus elején megosztott néhány képet a szerdán érkező modellekről. Reméljük azért más színekben is kaphatóak lesznek, mert akkor ezentúl nem muszáj azoknak a férfiaknak sem nőies készülékkel járkálniuk, akik mindenképp meg akarják mutatni a többieknek, hogy az nem egy 6, hanem bizony egy 6S. Izé 7...

Egy hónappal a fotók megjelenése után Sonny visszatért, és olyan videót töltött fel a Twitterre, amilyet ezelőtt még senki. Igen, ez bizony három működő iPhone 7 Plus.

Tudom, hogy ez így önmagában nem bizonyít semmit, és a videó minősége is olyan, mintha egy 1993-ban gyárott VGA webkamerával készült volna. A készülék lehet akár egy 6S is egy módosított házban, és azt sem tudhatjuk biztosan, hogy ez csak az iOS 10 béta változata, vagy esetleg már a végleges verzió, de azt jól láthatjuk, hogy dupla kamera van rajta, és nyomokban sincs Smart Connector. Sajnos sem a Home gomb típusa, sem a jack aljazt nem látszik, de kit érdekel, hisz most már nem kell sokat várni, és mindenre fény derül. Lehet, hogy 2,4 GHz-es A10 processzort, két hangszórót, vízállóságot, vezeték nélküli füleseket, erősebb vakut és állati jó színeket kapunk, csak kapjunk végre valamit – persze lehetőleg olyat, ami nem robban fel töltés közben –, mert már annyi pletyka, fotó és videó került ki az internetre, hogy lassan már nem is érdekel a szerda esti esemény. 

Természetesen Nektek ilyen eszetekbe se jusson! Szeptember 7-re mindenképpen Almás vacsit tervezzetek, és a Használtalma.hu csapatához csatlakozva, nézzétek velünk az Apple őszi nagy eseményét, az új iPhone bemutatóját.


Kommentek megjelenítése