Újabb nap, újabb prototípus - videó

Almás Pletykák   |   2016.08.14 - 23:06   |   Írta: Pausch Rita   |   3542
14. aug Újabb nap, újabb prototípus - videó

Most épp ilyen az iPhone 7 Plus prototípus?

Újabb videót láthatunk az állítólagos iPhone 7 Plus prototípusról, de újabb pletyka nem jár hozzá.  Lewis Hilsenteger (Unbox Therapy) azt állítja, hogy a felvételen bemutatott készüléket attól a kínai cégtől kapta (exkluzívan ő), akik ezt a prototípus fejlesztik. Prototípus… Ismerősen cseng, igaz? Ilyet, mintha már láttunk, hallottunk, olvastunk volna!

Talán, mert már tényleg láttunk ilyet! Úgyhogy itt már ki is hűlhetne a pletyka-forrónyom. Ez az iPhone 7 Plus-nak titulált készülék lényegében majdnem ugyanúgy néz ki, ahogy az eddigi összes kiszivárogtatott videón. Majdnem. Különbség van azért. A duálkamera stimmel, áthelyezett antennacsíkok pipa, itt sincs jack aljzat, van viszont Smart Connector. Ez az előző videóhoz képest új, a régebbi pletykákhoz képest nem.  A felirat betűtípusa más... Jelenthet ez bármit is egy prototípusnál? Aligha. (Talán annyit, hogy ez egy kamu prototípus is lehet. Elvégre sok utánzat bukott már el a tipográfián...)

De álljunk csak meg egy pillanatra! Van egy szembetűnő újdonság! A szín. Hm. Ez lenne a Dark Blue? Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a megszokott (és kissé megunt) színpalettára ősszel érkezhet valami új. Elvégre erről is megy a találgatás már egy ideje és általában nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Azt sem tartom kizártnak, hogy valóban ez lesz az (egyik?) új szín, bárhogy is nevezik majd. (Megjegyzés: Martin Hajek fényévekkel szebb színt álmodott meg a koncepcióképein…)

Viszont minél több „exkluzív prototípus” videót látok a még meg sem jelent iPhone-ról, annál több bennem a kétely, hogy mi van, ha csak kínai gyártók járatják a bolondját a kíváncsi Apple rajongó népséggel… Szeptemberben megtudjuk!

 

 

Forrás: Unbox Therapy

Kapcsolódó cikk:
Bemutatjuk az igazi prototípust: ilyen lehet az iPhone 7 és 7 Plus
Gyönyörű iPhone 7 koncepció érkezett
Videón a három új iPhone 7



Kommentek megjelenítése