A várható iPhone színek

Almás Pletykák   |   2016.07.15 - 17:00   |   Írta: Pausch Rita   |   6302
15. júl A várható iPhone színek

Egyelőre úgy tűnik, hogy nincs ok a reménykedésre.

Reményt keltő hírek kaptak szárnyra az utóbbi hónapban arról, hogy új iPhone színek érkezhetnek. Egy csodás Dark Blue-ról és egy Space Black modellről szóltak a mesék, de most sajnos vége az álmodozásnak. A kiszivárogtatás durván beindult Kínából és már videó is került ki a feltételezhetően soron következő iPhone-ról. Ezúttal 4 hátlapról érkezett fotó...

A legutóbbi S-széria színskálája köszön vissza az olasz Macitynet oldalára felkerült képről. Sajnos nyoma sincs új színeknek, ami már csak azért is sajnálatos, mert a rosé arany őrület a divatvilágban kezd alábbhagyni, és sokan örömmel érdeklődtek más színek, mint például a kék vagy teljesen fekete dizájn iránt.

Ahogy azt mindig leírjuk ilyen esetekben, a hivatalos bemutatóig semmilyen pletyka nem vehető komolyan. Még akkor sem, ha felmerül a gyanú, hogy sikerült a kínai beszállítók gyáraiban kijátszani a biztonságiakat. Ez utóbbi verzió már csak azért sem lenne csoda, hiszen tudható, hogy az ottani munkaerő nem éppen túlfizetett…(Az pedig csak reméljük, hogy nem álltak rá a móka kedvéért iPhone 7 hátlapokat gyártani...) 

Forrás: Cult of Mac

Kapcsolódó cikk:
Gyönyörű iPhone 7 koncepció érkezett
Ilyen lehet a Dark Blue iPhone 7?
Talán mégsem a kék lesz az új iPhone szín
Látogatóban a titkos Alma gyárban



Kommentek megjelenítése