A vártnál gyorsabb ütemben halad az Apple autó fejlesztése

Almás Pletykák   |   2015.08.15 - 10:25   |   Írta: Máté Gergő   |   2232
15. aug A vártnál gyorsabb ütemben halad az Apple autó fejlesztése

Közelebb áll az Apple a Project Titan megvalósításához

Az előző hónapban beszámoltunk róla, hogy az almás vállalat új szakértőket vont be a projektbe. A legújabb fejlemények alapján viszont joggal gondolhatjuk, hogy az Apple hamarabb elkészülhet a saját elektromos autójával. A The Guardian szerint az első próbákat egy tesztpályán már meg is kezdték. Frank Fearon, az Apple mérnöke azt is taglalta, hogy mennyire fontos a helyes időzítés és koordinálás.

A cupertinói vállalat élénk érdeklődést mutat egy GoMentum Station nevű 8,5 millió négyzetméteres terület iránt, mely jelenleg haditengerészeti bázisként funkcionál, de könnyen az önvezető autók tesztelésének főhadiszállásává válhat. Randy Iwasaki, a létesítmény vezetője szerint az Apple ténylegesen érdeklődött a komplexum iránt, de a felhasználási célokról nem tudott biztosat mondani.

Nem igazán tudunk elképzelni más felhasználási módot, ezért azok,  akik eddig a Project Titan megvalósulásával kapcsolatban kétkedtek, most könnyen bizonyosságot nyerhetnek az Apple szándékairól. Tovább erősíti az Apple autó vonalat, hogy a vállalat folytatta a tárgyalássorozatot a BMW-vel. Bár több forrásban is a 2020-as dátum volt megjelölve, most úgy tűnik az Apple hamarabb elhozhatja az almás autót számunkra.

Forrás: iphonehacks.com

 


Kommentek megjelenítése