Terítéken az iPhone 6c

Almás Pletykák   |   2015.08.12 - 20:50   |   Írta: Érci Viktória   |   3725
12. aug Terítéken az iPhone 6c

Lenni vagy nem lenni? Ez itt a kérdés.

Vannak pletykák, melyeket bármennyire is szeretnénk a szőnyeg alá söpörni, valahogy mégis mindig előkerülnek. Ilyen az iPhone 6c-ről felröppenő híresztelés is, melyet ezúttal az amerikai Evan Blass indított útjára, egyik tweetjével.

Hétfőn azt írta, hogy az iPhone 6s, 6s Plus és a 6c vélhetőleg egy időben jelennek majd meg, utalva a közelgő szeptemberi eseményre, ahol ezek szerint, az Apple előrukkol majd az okostelefonok új „hármasfogatával”.

Persze, mint azt tudhatjuk, az uborkaszezon idején előfordul, hogy egyes hírek kissé kiszínezve jutnak el a nagyközönséghez. Talán most is hasonló esettel állunk szemben.

Blass tweetjére ugyanis egyből érkezett a válasz, melyben tanúsítják, hogy Ő eddig sosem tévedett, tehát lesz 6c. Blass diplomatikusan csak annyit reagált, hogy soha nem mondhatja, hogy soha, a tervek változhatnak, Ő sem tudhat mindenről…

A szóbeszédek szerint tehát, a 4 inch-es 6c, akár már idén ősszel, a 6s –el és a 6s Plus-al egyidejűleg forgalomba kerülhet. Mások szerint erre csak 2016-ban kerül majd sor. Akárhogy is legyen, mi nyitva tartjuk a szemünket, és minden újdonságról írni fogunk Nektek. 

Kapcsolódó cikk: Felújított dizájnnal érkezhet az iPhone 6c


Kommentek megjelenítése