Lenyűgöző iPod Pro koncepció

Almás Pletykák   |   2015.06.25 - 18:37   |   Írta: Máté Gergő   |   2855
25. jún Lenyűgöző iPod Pro koncepció

Az iPod Pro koncepció lényege, hogy az Apple az okos óra helyett az iPod készüléket tenné a legszemélyesebb eszközünkké.

Bogozd ki magad:

A Reverb Sense technológiával többé nem kell az összecsomósodó fülhallgatók miatt aggódni. Az iPod Pro a lehető legszabadabb és legtisztább zenei élményt nyújtja, segítségével többé nem kell lekötnünk magunkat és többet foglalkozhatunk a pillanattal.

Legyen a Siri az új barátod:

Az iPod az iPhone, iPad és Apple Watch készülékekhez hasonlóan tartalmazza a fejlett virtuális asszisztenst. A Siri mindig elérhető, amikor szükséged van rá. Megkérhetjük a kedvenc albumunk lejátszására, vagy felolvassa a legjobb könyveket. Személyesebb barát, mint valaha.

Mindig velünk jön, mindent megtesz:

Az eszköz fő elemei alumíniumból készülnek, így egyaránt mutatós és tartós. Színét pedig abszolút a saját ízlésünk szerint választhatjuk ki.

Fitnesz: számokon túl:

Az iPod Pro pontos és teljes képet ad a napi edzéseinkről a Health szenzorok segítségével. Nagy segítségünkre lehet az Activity applikáció a motivációnk növelésében.

Érezd a saját utad:

Új módszerrel tekerhetjük és állíthatjuk meg a zeneszámokat: a Hover technológia lehetővé teszi, hogy ujjunkkal az iPod Pro peremét érintve hajtsuk végre ezeket. Így a zenehallgatás teljesen új élményt nyújt.

iPod mindenki számára:

Nem csak hordozható, de viselhető is. Egyszerűen a pólónkra, az edzőruháinkra vagy a hátizsákunkra csíptethetjük.

A te zenéd, a te zen-ed:

Az iPod Pro technológia új extrém szintre emeli a technológiát. Elképesztően éles hangzása a Reverb Sense segítségével teszi a legteljesebbé a személyesség érzését.

Forrás: behance.net


Kommentek megjelenítése