Van iOS 9.3.1 Jailbreak, de nem fog kelleni!

AlmaBlogger   |   2016.04.20 - 17:35   |   Írta: markov94   |   2739
20. ápr Van iOS 9.3.1 Jailbreak, de nem fog kelleni!

Van egy elég komoly félreértés a jailbreakkel kapcsolatban.

Minden alkalommal ugyanaz a séma játszódik le újra és újra. Az emberek kétségbeesetten kutatják az új Jailbreak verziót, ami még nem jelent meg, ezáltal rábukkannak olcsó másolatokra.

Ebben a pillanatban az iOS 9.3.1-es verzió jailbreakre várunk és garantálom, hogy még nem jelent meg! Persze a böngészőben meg fog jelenni, hogy letölthető, de a böngészőben az is megjelenik, hogy az iOS 10.1-nek is elkészült a jailbreakje. Jó tudni, hiszen az Apple még ki sem adta.

Minden iróniát félretéve, még nincs Jailbreak! Ha lesz, arról minden nagyobb videós és internetes weboldal írni fog. Mi is! Azonnal tudni fogjáto, ha megjelenik!

Ne nyissátok meg az interneten keringő hamis Jailbreak oldalakat. Többnyire vírust tartalmaznak és survey-t kell kitölteni, vagy előfizetni valamilyen telefonos szolgáltatásr, ami egy csomó pénzt elvesz tőled.

EZEK MIND ÁTVERÉSEK!

Ne bízzatok azokban az oldalakban sem, amik Pangu vagy TaiG-nek adják ki magukat! Nagyon hitelesnek tűnhetnek, de inkább nézzetek utána! Várjatok egy kicsit, nézzetek körül Youtube-on vagy a Használtalmán. Ha a Jailbreak igazi, rögtön írni fogunk!




Kommentek megjelenítése