iPhone 6S luxuskivitelben

AlmaBlogger   |   2015.08.26 - 16:00   |   Írta: Érci Viktória   |   2435
26. aug iPhone 6S luxuskivitelben

Lehet még fokozni a pompát.

Az iPhone 6S még meg sem jelent, de néhányan már most biztosak benne, hogy igazi kasszasiker lesz.

A Goldgenie meg is ragadta az alkalmat, és bejelentette, hogy a 6S-ből természetesen kapható lesz aranyozott verzió is, és aki szeretne igazán sokat költeni a telefonjára, az máris előjegyezhet a luxus-box szettre. A csomag tartalmazza majd a 24 karátos okostelefont, és a hozzátartozó –szintén aranyozott- Apple Watch-ot is.

A cég honlapján olvasható, hogy amint elérhetővé válik az iPhone 6S, ők is gyártani kezdik a személyre szabott luxus verzióját, mely az ügyfelek igényei szerint lézergravírozottan is kapható lesz. Olyan fényes lesz a felülete, akár egy tüköré, és az arany mellett rosé gold, illetve platina verziót is készítenek majd az elit részére.

A csomag tartalmaként az Apple okosórájához is hozzájuthatunk majd, természetesen szintén luxus kivitelben. Továbbá felhívják a figyelmük arra is, hogy ha érdeklődünk a leendő termékük iránt, mindenképp regisztráljunk, hogy elsőként értesülhessünk a megjelenés időpontjáról.

A weboldalukon egyébként már elkezdődött a visszaszámlálás, ami augusztus 31., délután 2 órára vezet. Tekintve, hogy a hivatalos források szerint a 6S megjelenése szeptember 9.-re tehető, ez igencsak furcsa húzás a Goldgenie-től, hisz feltételezhető, hogy nekik sincs belső összeköttetésük az Apple-el, tehát hozzájuk is csak azok a hírek jutnak el, amik hozzánk.

A szett ára ugyan még nem meghatározott, de a Goldgenie-n keresztül vásárolt iPhone 6 ára 3150 dollár, az Apple Watch-é szintén annyi.

Mellesleg nem a Goldgenie az egyetlen cég, amely aranyozott Apple termékeket kínál, riválisai között szerepel például a Gold & Co., és Perla Penna is. Utóbbi rendszeresen tiszteleg munkáival Vladimir Putin előtt.  

Ezúttal viszont a Goldgenie az első, aki bejelentette a piacon, az iPhone 6S hamarosan kapható aranyozott verzióban is.

Forrás: CultofMac

Kapcsolódó cikkek: Megkezdődött az Apple Watch-ok „szépítgetése”​

Luxustok luxus áron

Lenyűgöző a gravírozott Apple Watch


Kommentek megjelenítése