Újabb tok kavalkád, ezúttal a nagyoktól

AlmaBlogger   |   2015.08.03 - 13:20   |   Írta: Pausch Rita   |   5114
03. aug Újabb tok kavalkád, ezúttal a nagyoktól

Van, amiből sohasem elég és ilyenek az iPhone 6 designer tokok is!

Az összeállításban iPhone 6 tokok közül csemegézek, a legnagyobb divatházaktól és tervezőktől. Arra persze mindenki számíthat, hogy nem éppen olcsó darabokról van szó. Egyébként nem ritka, hogy a tervezők ugyanazokat a mintákat ismétlik ruhadarabokon vagy kiegészítőiken. A képek a galériában találhatóak!

A Gucci és a Prada, bár néha bohém darabokkal is előáll, most inkább a klasszikusok vannak soron. Az egyébként szilikonnak tűnő, fekete Gucci tok különlegessége például, hogy bioplasztikból készült. Aki ugyanolyan furán pislog erre, mint először én tettem, azoknak elárulom, hogy ez 100 százalékig lebomló anyagot jelent magyarul. Az ára 120 dollár.
A Prada két sleeve tokja bőrből készült, ezúttal kétféle kék árnyalatban, darabja 130 dollár. Aki arra gondol, hogy valami élénkebb színben szeretné bármelyiket, azt el kell keserítsem. A színválaszték bár elegáns, de szűkös és az árnyalatok meg sem közelíti a Prada táskákét.

A Dolce&Gabbana tokok az előzőeknél sokkal színesebbek és nyáriasabbak, sőt leértékelés során olcsóbban hozzájuk is lehet jutni. A kiválasztott mediterrán hangulatot idéző, legyezős tokhoz mintában tökéletesen illő sortot vásárolható. Az, mondjuk érdekes, hogy a sort kis különbséggel annyiba kerül, mint a tok… Az utóbbi ára: 31 500 Ft. (A sort: 38 000 Ft)

A bőr Fendi tokhoz nem sok hozzáfűzni való van. Szerintem a legtöbben megismerik, hogy ki van rajta. Segítünk: az Apple Watch egyik nagy rajongója. Az iPhone tok ára igencsak borsos: 181 500 Ft.

 A kanadai ikerpár termékeit a Dsquared2-nél nem épp a visszafogottság jellemzi. A tokok nagyon cukik, bár sajnos az őzikés, amit első gondolattal mutattam volna már nem kapható, de szilikon kutya és cica még van, darabja 100 USD.

Valentino ezúttal szegecsesben nyomja. A kép csalóka, mert bár nem látszik, de bőr kívül, belül, az ára viszont hűen tükrözi a márkát, közel százezer forint.

A Kenzo szemérmetlenül szem(fül)es darabja fehérben és feketében is elérhető. 100 százalék gyanta, 35 euro és naná, hogy ugyanezzel a mintával póló és sál is kapható!  

Givenchy nem tudott dönteni, hogy Bambit vagy egy acsargó rotweillert tegyen a fekete tokokra, ezért ezt is, azt is megvalósította, így mindenki megtalálhatja a szívéhez közelebb állót. Bambit a leértékeléseken 40 dollárért árulták, míg a kutya tartja az árát 140 dolláron.

Na, ki akar egy cápát így nyáron? Nem kell megijedni, Stella McCartney csak nagy ezüstöt (és feketét és rózsaszínt) ismer és azzal is inkább iPhone-t etet. 42 300 Ft.

A vidám Just Cavalli tok a végére maradt a sornak. Többféle színállásban is elérhetők a színes, trópusi esőerdőt idéző darabok. Az ára 11 000 Ft körüli.   

Galéria képek


Kommentek megjelenítése