Őrjítően hasznos iPhone 6 tokok

AlmaBlogger   |   2015.07.28 - 16:32   |   Írta: Pausch Rita   |   5885
28. júl Őrjítően hasznos iPhone 6 tokok

Bár a telefontokoknál fontos szempont, hogy szépek legyenek, vannak azonban igazán hasznosak is. Miss Alma cikk, nem csak csajoknak!

Egy iPhone nem olcsó mulatság, ezért nem árt neki némi védelem. Ha viszont tokvásárlásra kerül sor, akkor az esztétikumot másodrangú szemponttá sorolva, választhatunk igazán hasznosakat is! A képeket alul a galériában találhatjátok.

  1. Az első hasznos tokunk a VicTsing 3 az 1-ben iPhone 6 tok cserélhető fotós lencsékkel, hogy magasabb szintre emelhessük a fotózást. Az Amazonon most akciósan kapható, 30 helyett 11 dollárért.
  2. Mindenkinek rémlenek a svájci bicskák? Igazán hasznos szerkezetek, mindent tartalmaznak, amire szükségünk lehet vészhelyzetben. A TaskOne G3 ugyan nem Victorinox bicska, de egy igazi paradicsom az ezermestereknek. Van ebben minden szerszám, ami kellhet! Ráadásul három színben is elérhető. Pasik itt most előnyben! Az ára viszont borsos: majdnem 90 dollárt kóstál.
     

     
  3. A sörnyitós iPhone tok szintén inkább férfiaknak kedvez, igaz nem elképzelhetetlen, hogy a nők is megtalálják a módját, hogy hogyan hasznosítsák. Az ára 25 dollár.
  4. Korábban már mutattunk tükrös fóliát, most itt az ideje egy tükrös, luxustoknak is. Sajnos az aranyszín már elfogyott, de a fekete és az ezüst is igazán stílusos. Az Etsy-ről már 2900 Ft-ért megrendelhető. (Ezüst itt, fekete itt.)
  5. A gyapjú iPhone tok, bőr elemekkel nem csak trendi, de hasznos is. A fülhallgatót lehet rögzíteni rajta, hogy a telefon védelmével együtt ezt a gondot is letudjuk. Az ára az Etsy-n 4500 Ft-tól a szolid szürkétől, egészen a bohó színekig, több árnyalatban is kapható.
  6. Talán nem szép dolog az ilyen jellegű önvédelem, de tagadhatatlanul hasznos lehet bizonyos helyzetekben egy olyan iPhone tok, ami egyben bokszer is. Visszaélésre semmiképpen se használjátok! Az ára 15 dollár.

Forrás: Popsugar Tech, Ann-Marie Alcántara

Galéria képek


Kommentek megjelenítése