Tokvadászat a divatleárazások idején

AlmaBlogger   |   2015.07.20 - 18:23   |   Írta: Pausch Rita   |   2101
20. júl Tokvadászat a divatleárazások idején

Körülnéztünk a leértékeléseken és Miss Alma kincseket leltünk...

Ha a telefonok „öltözetéről” van szó, az igények eltérőek. Vannak, akik designer tokokat vásárolnak az iPhone-ra és vannak, akiknek teljesen mindegy, hogy mi, csak valami védje a telefont és van, akinek egyáltalán nem kell tok. Ezúttal azokhoz szólnék, akik igényes és csinos tokokat keresnek, de elérhető áron.

Már régóta figyelem, hogy egyre több divatmárka árul kiegészítőket a telefonokhoz és, mivel az iPhone az egyik legnépszerűbb készülék a világon, így a felhasználók előnyös helyzetben vannak. Bár azt hozzá kell tenni, hogy sajnos elég gyakran korábbi típusokhoz kaphatók például a tokok.  

Pár napja a leárazások alkalmával megakadt a szemem azon, hogy a H&M-nél milyen sokféle tokot lehet kapni és bizony vannak köztük tényleg stílusos darabok is, amik passzolnak a mostani trendekhez.

Nincsen rózsa tövis nélkül, kizárólag iPhone 5, iPhone 4S és 4 készülékekhez találtam kiegészítőket, de úgy gondoltam, mégis megér egy misét beszámolni minderről, hiszen számos fiatal hölgy kezében látom még mindig ezeket a típusokat. Ezért, akiknek ilyen készülékük van, mindenképpen érdemes a ruhapróbák után egy kitérőt tenni a kiegészítők felé is, hiszen itt is találni leárazást.

A H&M-ben leértékelt tokokat jelenleg 700-1500 Ft körüli áron találtam, de a teljes áron kapható darabok se sokkal kerülnek többe, 1790-2500 Ft körül elérhetőek. A választék pedig elég nagy. Volt nyomi cicás és színátmenetes cicás, ananászos és egy rakat gyorskajás témájú. Elvégre, nincs is jobb nullkalóriás gyorskaja, mint a telefontok…

Kaphatóak még virágos, rózsás témák, csíkos, trendi arany és rozé-arany mintásak is. Anyagukat tekintve ezek vegyesen szilikon és kemény műanyag borítások, de van akár bőr hatású anyaggal kombinált is. Ezeken kívül még találtam bumpereket, aki azt jobban kedvelik. A telefonokon túl pedig iPad-hez is van színes hardshell borító, ami külön tetszett.

Persze, nem ez az egyetlen divatüzlet, ahol találkoztam a tokokkal, de itt volt a legnagyobb választék az összes közül és ár-érték arányban is ez volt a legjobb. Érdemes tényleg nyitott szemmel járni a leárazások alkalmával, különösen, ha valaki szereti a teljes öltözetével összhangba hozni a telefonját, ilyenkor ugyanis ebből is be lehet tárazni és ugyanúgy használhatók télen is! 

 


Kommentek megjelenítése