Egy őrült kiegészítő Japánból: az okosmelltartó

AlmaBlogger   |   2015.07.06 - 21:53   |   Írta: Pausch Rita   |   5759
06. júl Egy őrült kiegészítő Japánból: az okosmelltartó

Egy fehérnemű, egy pulzusmérő, egy alkalmazás és japán fejlesztők. Vajon mi sülhet ki ebből?

Nem, nem tévedés, jól olvastad. Okosmelltartó. De hogy mitől lehet okos egy melltartó? Például tudja, hogy mikor lehet kikapcsolni… 

A japánoktól megszokhattuk, hogy vannak néha elképesztő ötleteik a szó jó és rossz értelmében egyaránt, de ezt a cuccot egyszerűen képtelenség komolyan venni! Igaz, valószínűleg nem is kell.

Bár a történészek vitatják, hogy a középkorban valóban használtak-e erényöveket, de az ezekről szóló legendákat hallhattuk, és a múzeumokban mindenféle, állítólag ilyen célt szolgált fém tárgyat már sokan láthattunk is. Vajon ez a japán kütyü lenne ezeknek a modernkori változata? Amennyiben igen, a legjobb benne, hogy a modern kor szabadságvágyát is „beleépítették”. Ez az „erény-melltartó” ugyanis ott nem képez gátat, ahol fizikailag kéne, vagyis tulajdonképpen semmire sem jó a nevettetésen kívül.

A pulzusmérővel ellátott melltartó (True Love Tester) Bluetooth kapcsolattal összeköttetésben van egy (feltehetőleg iOS-es) applikációval, ami elemzi a kapott adatokat és csak akkor oldja ki a melltartó csatját, ha a viselője szerelmes. Merthogy az tudományos tény, hogy a pulzus a szerelem tárgyának közelében megváltozik. Az pedig mellékes, hogy még sok más egyéb helyzetben is, bár elvileg az app tud különbséget tenni! Hiszi a piszi.

Az okos melltartók világában a lányok nem dobálják a textilt csak úgy nyakra, főre. A mai lányok egyébként sem olyanok! Kell a szexhez a szerelem és az is, hogy levegyük a melltartót… Vagy nem. Mindegy. Ezt viszont muszáj volt megírni ilyen melegben.

Íme, egy videó is erről a csúcskütyüről:

 


Kommentek megjelenítése