Fluffy Jump・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.04 - 12:12   |   Írta: Ca$h   |   1481
04. ápr Fluffy Jump・Ismerkedő

Csak egy ugrás a Sugár... Vagy nem.

A Fluffy Jump címe tulajdonképpen minden fontos dolgot elmond a játékról, szóval olyan nagy meglepetés senkit nem fog érni. Mindenféle szőr- és tollmókok fognak ugrálni egy szebb jövő érdekében, mondanom sem kell, hogy a cél elérhetetlen.

Főleg, hogy a jópofa kis lényeink a legkisebb akadályba való ütközéstől megborulnak, és ha nagyon rossz irányba indultak el, akkor szinte biztos, hogy a halál markában végzik eme rövid kis kalandot. De egyet sem kell bánkódni, hiszen a folytatás reményében ott van nekünk az „ingyen” reklám, vagy éppenséggel az elölről kezdés valóban ingyenes lehetősége is.

Természetesen itt is gyűjteni lehet majd a krediteket, amikből venni lehet különféle tojásokat, amik valami aranyos és cuki kis lénnyel ajándékoznak meg minket, csak győzzük kivárni a keltetési időt. Persze, ha türelmetlenek vagyunk, vásárolhatunk valódi pénzért gyorsításra és egyéb dolgokra való gyémántokat is.

A Fluffy Jump egy aranyos kis játék, tele sok-sok humorral, de valahogy nekem túlságosan kapzsinak és anyagiasnak tűnik, vannak nála jóval nagyvonalúbb F2P címek is. Szóval csak vigyázat mire nyomunk rá!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése