Mascot Dunks・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.29 - 18:18   |   Írta: Ca$h   |   1642
29. márc Mascot Dunks・Ismerkedő

„White man can’t jump!”

Mondja az ősrégi ‒ egyáltalán nem rasszista ‒ kosaras mondás, gondolom a Mascot Dunks készítőinek is valami hasonló járhatott a fejében, amikor mindenféle állatokat raktak a játék középpontjába. Gondolhatná ezt ‒ joggal ‒ az egyszeri júzer magyar, aki mondjuk nincsen képben az amerikai sportágak kabalaállataival, akiket mascotnak hívnak. 

Ebben a játékban ezúttal ugyanis ezek fogják csinálni a show műsort. A Mascot Dunks újfent egy egyujjas játék, a dolgunk annyi lesz csupán, hogy az egyik trambulinról a másikra ugráljunk, majd a sikeres pattogás után zsákoljunk egy hatalmasat. Ha mindezt hibátlanul akarjuk csinálni, akkor bizony minden egyes alkalommal el kell találnunk azt a pontot, amikor emberünk pontosan középre érkezik, ha ez sikerült jóval több pontot (kredit) fogunk kapni.

Természetesen itt is lesznek reklámok, amik alól pénzért ki tudjuk vásárolni magunkat, illetve lesz játékon belüli kredit (csillagok) amiért újabb kabalákat vásárolhatunk. A Mascot Dunks nem valami nagy eresztés, de pár percig, óráig el lehet lenni vele.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése