Criminal Case: Pacific Bay・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.26 - 09:31   |   Írta: Ca$h   |   3734
26. márc Criminal Case: Pacific Bay・Ismerkedő

A Blacklist, a CSI, az NCIS után jöjjön egy kis Criminal Case.

Ha egy picikét jobban odafigyel az ember, rögtön látni fogja, hogy ezek a keresgélő játékok meglepően komoly múlttal rendelkeznek a tapis készülékeken. Az eddig játékok, amik szembejöttek az App Store-on legfőképpen tévés sorozatok feldolgozásai voltak, de a Criminal Case más.

Ez a játék ugyanis a legkedveltebb mind között. Nem igazán értem, hogy miért lehetséges, hogy ha jobban képben lennék a megjelenésekkel kiderülne, hogy az összes többi őket utánozza. Viszont meg kell, hogy mondjam, ha már keresgélni akarok, szívesebben teszem, ha ismerős arcokkal találkozom, akiket esetlegesen megkedveltem az eredeti sorozatokból.

 

 

A Criminal Case Pacific Bay semmiben, de szó szerint semmiben., nem különbözik az eddig látottaktól. Szóval, akár úgy is felfoghatjuk, hogy ez az egész stílus egy nagy egységet alkot, részei egymásnak, szinte folytatásai. A különbséget csupán a helyszínek alkotják, és az ebből adódó, magukat tálcán nyújtó lehetőségek. Mint jelen esetünkben, mondjuk egy cápatámadás. 

Aki ismeri a stílust, annak valóban nem lesz semmi újdonság, aki meg nem, annak nagyon röviden le lehet írni, mire számíthat. Gyilkosság, nyomozás, helyszínelés, észrevenni a megadott tárgyakat a képernyőn, ha lehet minél gyorsabban, ugyanis erre kapjuk a csillagokat és a pontokat. Majd a csillagokkal tudunk további nyomozási folyamatokat véghezvinni, persze nem tehetünk kedvünre semmit, mert elfogy a stamina. Ha ezt fel akarjuk tölteni, várnunk kell sok-sok órát, vagy éppenséggel pofátlan árakon megvenni eredeti pénzért. Nem jobb, és nem rosszabb mint az eddigiek, de igazából csak rajongóknak tudnám ajánlani.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése