Postknight・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.07 - 15:18   |   Írta: Ca$h   |   2321
07. márc Postknight・Ismerkedő

A postás élete sose volt könnyű, főleg egy fantasy világban...

Ahol minden sarkon, minden fa mögött valami veszély leselkedik. Szegény postásunknak csak egy esélye lehet a túlélésre, ha kitanul egy másik, nem kevésbé veszélyes szakmát. Szóval, úgy döntött, hogy beáll lovagnak, felkapott egy kardot, egy pajzsot és megpróbálta a lehetetlent.

A Postknight tulajdonképpen egy végtelenül leegyszerűsített akció RPG, melynek a lényege tökéletesen el van rejtve a címében. Főhősünk egy ultracuki, nemtelen (nézőpont kérdése, hogy minek látjuk) anime kis emberke, akinek leveleket kell kézbesíteni kettő pont között. Természetesen az útunk során non-stop jönni fognak az ellenfelek, hiszen nincsen annál csábítóbb célpont, mint a leveles shemale, ugye.

Szerencsére az XP olyan gyorsan jön, hogy csak győzzük emberünket fejleszteni, szintet léptetni. Közben kedvünre beugorhatunk a fegyverkovácshoz és, ha van elég nyersink, akkor a cuccainkat is tudjuk gyúrni. Illetve néha nézzünk be a varázsital-kotyvasztó kisiparoshoz is, aki segíteni fog abban, hogy gyorsabban és többet tudjunk gyógyítani magunkon. Ahogy fejlődünk, annál több képességünk lesz, de azért olyan hatalmas nagy választékra senki se számítson.

A Postknight egy nagyon aranyos kis játék, amivel remekül el lehet ütni az időt kettő vonatállomás között, ha éppenséggel nincsen semmi más, amivel nyomulhatnánk. De nem egy olyan játék, ami miatt elhagynánk bármelyik nagy kedvencünket.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése