Xenoraid・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.07 - 11:18   |   Írta: Ca$h   |   1608
07. feb Xenoraid・Ismerkedő

Már megint csak egy bulletstorm játék... Vagy mégsem?!?

Az emberiséget megtámadták, pontosabban fogalmazva csillagászok jelentették, hogy egy hatalmas idegen flotta tart a Föld felé és több év még mire idérnek. Tenni kellett valamit, pánikszerűen igyekeztünk felvenni a harcot, a létező űrprogramok hajóit átalakítottuk és megtetük az első lépést afelé, hogy megvédjük az emberiséget. Az első csatát a Szaturnusznál kell majd megvívni.

A Xenoraid talán az első olyan játék, ami a Super Mario sikerét meglovagolva, a jól bevált ingyenes próbaverzióval igyekszik belopni magát a játékosok szívébe, miközben valójában egy 10 dolláros prémium terméket akar eladni nekünk. Sajnos, a trial verzió is minden pálya előtt ránk akar erőszakolni egy reklámot, amiket szerencsére pár másodperc után már túl lehet nyomni. A kérdés már csak az, hogy vajon ér-e ennyit ez a játék.

Alapvetően egy rendkívül igényes és alaposan átgondolt játékkal van dolgunk, itt nem csak az eszetlen lövöldözésen van a hagsúly, főleg hogy a fegyverek fel tudnak melegedni. Komoly stratégiázásra és odafigyelésre van szükség, hiszen ha egy hajó felrobban és mi nem figyeltünk oda a részletekre, akkor nem csak a vas, de a pilóta is örökre odavész, aki egyébként folyamatosan szintet tud lépni ezzel egyre erősebbé válva. Minden küldetésnek négy hajóval futhatunk neki, ha az egyik már túlságosan lesérült akkor váltsunk a következőre és így tovább. A hajók váltása egyébként komoly taktikai előnyt jelent, hiszen ilyenkor pár másodpercre sebezhetetlenné válunk.

Az első hét pálya tehát ingyenes, a további négy bolygóért és a hozzá tartozó pályákért keményen csengetnünk kell. Lesz itt 40+ pálya, négy epikus boss fight, számtalan fejlesztés, új hajók és egy survial mód is azoknak, akik mélyen belenyúlnak a virtuális tárcájukba. A kérdés már csak rajtad áll, én úgy gondolom, hogy a játék eszméletlen király, de ilyen sok pénzt talán nem kellett volna érte kérni.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése