The Trail・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.06 - 10:12   |   Írta: Ca$h   |   3426
06. jan The Trail・Ismerkedő

Már meg is történt az év első döbbenetes csalódása, igaz kellemes.

Nem kell megijedni, nem fog megtörni a pénteki szokásunk, ugyanis a csalódás kellemes, meglehetősen nagy, mert a Trail egy fantasztikus kis játék lett. Már az első pillanattól fogva érezni lehet rajta, hogy ez bizony most teljesen más, mint amit eddig megszokhattunk. Bizonyára mindenkinek feltűnt már, hogy a jelenlegi játékpiac eléggé egysíkú, ismétli önmagát. Nem mernek újítani, a grafika egyre szebb, a tartalom egyre kevesebb és a történelem csak önmagát ismétli.

A Trail teljesen más. Kedves kisugárzása van, végtelenül hangulatos és nagyon egyedi játék. Főszereplőnk egy fiatal kalandor, aki azért érkezett az ígéret földjére, hogy megtalálja Eden Fallst és új életet kezdhessen. Az egész játéknak kicsit olyan hangulata van, mintha mi lennénk azok a bizonyos telepesek, akik meghódították Amerikát csak éppenséggel az indián öldöklés nélkül, szerencsére.

A Trailben – jelentése ösvény – feladatunk az lesz, hogy gyalog megtegyük azt a közel 20 km-es távolságot, ami a célunkhoz vezet. Útközben pedig egyfajta élet szimulátoros élményben lesz részünk. Megtehetjük, hogy sétálunk, vagy futhatunk is. Utóbbi esetben könnyen lehet, hogy kifogyunk az energiából és összeesünk. Ezt elkerülendő, figyeljünk a szívünkre, együnk ha enni kell! Mindig tartsunk ki a következő táborig, ahol összerakhatunk különböző hasznos, vagy értékes dolgokat, illetve el is adhatjuk, amire nincsen szükségünk. Végül pedig természetesen feltöltődünk a következő megállóig. Útközben számtalan dolog lesz, amit gyűjtögethetünk, fát vághatunk, ha nyersanyagra van szükségünk, vagy éppenséggel vadászhatunk is, a cél mindig az lesz, hogy kitartsunk a következő táborig, küldetéseket teljesítsünk és minél több pénre szert tegyünk, mert időnként bizony lesznek olyan pontok – komp például –, ahol csak pénzért tudunk tovább jutni.

Sokat lehetne még írni erről a remek kis játékról, de a maradékot fedezzétek ti fel magatoknak, higyjétek el megéri. El sem hiszem, hogy mindez ingyen a miénk lehet. Persze egy idő után már jóval nehezebb dolgunk lesz, ha nem akarunk rákölteni, úgynevezett szívességeket vásárolva, de ráköltés nélkül is simán lehet boldogulni. Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése